ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اپل OpenAI
هوش مصنوعی

بلومبرگ: اپل با OpenAI به توافق رسید، اما مذاکره با گوگل ادامه دارد

بلومبرگ در گزارشی تازه می‌گوید خبر همکاری اپل با OpenAI برای استفاده از هوش مصنوعی ChatGPT در WWDC 2024 اعلام خواهد شد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۰

OpenAI با عرضه ChatGPT شرکت چند تریلیون دلاری اپل را غافلگیر کرد. پیش‌تر گفته می‌شد که اپل درحال توسعه چت‌بات خودش است و انتظار می‌رفت که پیش‌نمایش آن را در WWDC 2024 ببینیم. اما گزارشی تازه می‌گوید چنین چت‌باتی حداقل به این زودی‌ها معرفی نخواهد شد. این شرکت در عوض با OpenAI به توافق رسیده است و احتمالاً می‌خواهد با گوگل هم همکاری کند.

«مارک گرمن»، خبرنگار بلومبرگ در گزارشی می‌گوید چت‌بات هوش مصنوعی اختصاصی اپل برای عرضه در iOS 18 آماده نخواهد شد و این شرکت با OpenAI وارد همکاری شده تا از قابلیت‌های ChatGPT استفاده کند. البته ابتدا در ماه مارس به‌نظر می‌رسید که اپل با گوگل درحال رسیدن به توافق است، اما این شرکت زودتر با «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI به نتیجه رسید. حالا پیش‌بینی می‌شود که این خبر در کنفرانس توسعه‌دهندگان اپل اعلام شود.

اپل به همکاری با OpenAI بسنده نمی‌کند؟

بااین‌حال، قرارداد این دو شرکت انحصاری نخواهد بود. گرمن می‌گوید اپل همچنان درحال گفت‌وگو با گوگل برای استفاده از هوش مصنوعی جمینای به‌عنوان یک «گزینه» دیگر در آیفون است، اما احتمالاً نباید منتظر اعلام خبری در این رابطه در WWDC 2024 باشیم.

در گذشته برخی گزارش‌ها مدعی بودند که اپل روی چت‌بات هوش مصنوعی خودش موسوم به Apple GPT کار می‌کند. اما به‌نظر می‌رسد که ثمره این پروژه فعلاً عرضه نخواهد شد. گویا برخی از مدیران اپل از ابتدا مخالف ایده ارائه یک چت‌بات اختصاصی از طرف این شرکت بوده‌اند. از طرفی این شرکت مدل‌های مختلفی را برای تجزیه‌وتحلیل متون در دستگاه، پاسخ‌دهی هوشمند و ارائه خلاصه متون توسعه می‌دهد.

دیروز همچنین اعلام شد که اپل در iOS 18 قابلیت‌های شخصی‌سازی جدیدی را برای تغییر رنگ آیکون‌ها و ساخت ایموجی با هوش مصنوعی ارائه می‌کند. به‌علاوه، گفته می‌شود که قابلیت‌های هوش مصنوعی این شرکت با برچسب «بتا» یا «پیش‌نمایش» عرضه می‌شوند تا احتمال وجود خطا در آن‌ها را به نمایش بگذارند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی