ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هوش مصنوعی

اپل احتمالاً پاییز امسال با گوگل برای Apple Intelligence وارد همکاری می‌شود

بلومبرگ در گزارش جدیدی می‌گوید انتظار می‌رود که خبر همکاری اپل و گوگل در زمینه Apple Intelligence در فصل پاییز اعلام شود.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۱ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۰

اگر به‌دنبال استفاده از هوش مصنوعی دیگری به‌جز ChatGPT در آیفون هستید، لازم نیست مدت زیادی منتظر بمانید. گزارش جدید بلومبرگ حکایت از آن دارد که اپل در پاییز امسال با گوگل وارد همکاری می‌شود تا جمینای را به آیفون بیاورد. مدیران اپل پیش‌تر دراین‌باره صحبت کرده بودند.

«مارک گرمن»، خبرنگار بلومبرگ که اطلاعات زیادی درباره برنامه‌های اپل دارد، در اظهارنظرش درمورد همکاری این شرکت با گوگل یا انتروپیک می‌گوید انتظار دارد حداقل همکاری با گوگل نزدیک به زمان عرضه Apple Intelligence در فصل پاییز اعلام شود. گرمن اعتقاد دارد اپل به همکاری با متا برای استفاده از مدل‌های هوش مصنوعی این شرکت هیچ علاقه‌ای ندارد. چندی قبل، شایعاتی درباره مذاکره بین این دو شرکت منتشر شده بود.

همکاری احتمالی اپل با گوگل در زمینه هوش مصنوعی

مارک گرمن می‌گوید از چند منبع شنیده است اپل و متا با هم همکاری نخواهد کرد. ماه مارس، این دو شرکت گفتگوهای کوتاهی کرده‌اند اما این گفتگوهای اولیه سرانجامی نداشته و حالت رسمی پیدا نکرده است. اپل اکنون باور دارد محصولات OpenAI، گوگل و انتروپیک از مدل‌های هوش مصنوعی متا بهترند و نیازی به این همکاری با این شرکت وجود ندارد.

افزون‌براین، خبرنگار بلومبرگ مدعی است اپل می‌خواهد مستقیم از هوش مصنوعی کسب درآمد کند. به‌عبارت‌دیگر، این شرکت ممکن است درنهایت بخشی از قابلیت‌های اپل اینتلیجنس را از طریق اشتراک پولی عرضه کند. این شرکت فعلاً از این قابلیت‌ها برای افزایش جذابیت محصولات سخت‌افزاری‌اش استفاده می‌کند اما احتمالاً در آینده شرایط تغییر خواهد کرد.

عرضه سرویس‌های هوش مصنوعی شرکت‌های دیگر، ازجمله OpenAI و گوگل، می‌تواند به اپل کمک کند هم‌زمان با توسعه مدل‌های قدرتمند داخلی، از بازار عقب نماند و قابلیت‌های موردنیاز کاربران را در اختیار آن‌ها قرار دهد. بااین‌حال، می‌توان انتظار داشت درنهایت این شرکت مدل‌های خودش را توسعه بدهد و آن‌ها را به کاربران عرضه کند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی