ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

nano
هوش مصنوعی

گوشی‌های اندرویدی به‌زودی به قابلیت خلاصه کردن مقاله با هوش مصنوعی مجهز می‌شوند

کاربران گوشی‌های اندرویدی به‌زودی می‌توانند با استفاده از هوش مصنوعی «جمینای نانو» (Gemini Nano) مقاله‌ها را خلاصه کنند.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

کاربران گوشی‌های اندرویدی به‌زودی می‌توانند با استفاده از هوش مصنوعی «جمینای نانو» (Gemini Nano) مقاله‌ها را خلاصه کنند. جمینای نانو نسخه بهینه‌سازی شده گوگل جمینای برای موبایل است.

کاربران گوشی‌های سری پیکسل 8 پرو و گلکسی S24 به جمینای نانو دسترسی دارند و با کمک قابلین بهینه‌سازی این مدل هوش مصنوعی به‌زودی می‌توانند خلاصه مقاله‌های منتشر شده در صفحات وب را دریافت کنند.

هوش مصنوعی جمینای نانو می‌تواند مقاله‌ها را برای کاربران اندرویدی خلاصه کند

شرکت‌های بزرگ فناوری برای توسعه قوی‌ترین ابزارهای هوش مصنوعی با یکدیگر رقابت می‌کنند. جمینای گوگل در سه مدل نانو، پرو و اولترا عرضه می‌شود. از بین آنها تنها نسخه نانو می‌تواند روی دستگاه‌های اندرویدی مانند پیکسل 8 پرو و سری گلکسی S24 اجرا شود. دو مدل دیگر روی سرورهای ابری گوگل اجرا می‌شوند. اندازه کوچک نسخه نانو در مقایسه با نسخه‌های پرو و اولترا به این معنی است که قابلیت‌های آن محدود است. اما شواهد جدید نشان می‌دهد که این مدل می‌تواند ویژگی جالب دیگری را ارایه دهد.

این مدل می‌تواند مقاله‌ها را خلاصه کرده و هنگام چت در واتساپ، پاسخ‌های هوشمندی ارایه دهد. حتی می‌تواند برخی پیام‌ها را بازنویسی کرده و دستیار خوبی برای کاربران باشد. امکان خلاصه‌ کردن مقاله‌ها با استفاده از هوش مصنوعی و از طریق گوشی‌های هوشمند در مرداد – شهریورماه (آگوست)‌به‌صورت آزمایشی اضافه شد. این قابلیت می‌تواند نکات کلیدی مقاله‌های تحت وب را استخراج کند و خلاصه محتوا را در اختیار کاربر قرار دهد.

در شرایط فعلی این ویژگی یعنی خلاصه کردن مقاله با هوش مصنوعی روی سرورهای ابری اجرا می‌شوند.  باید دید این قابلیت چه زمانی در نسخه‌ای عمومی در دسترس بقیه کاربران گوشی‌های اندرویدی قرار خواهد گرفت.

تینا پورشاهید

کارشناسی برق الکترونیک و ارشد MBA خوندم. حدود بیش از ۷۰۰۰ عنوان خبر در حوزه فناوری، علمی و کسب و کار نوشتم. هشت عنوان کتاب ترجمه کردم و در تدوین ۱۶ استاندارد ملی همکاری داشتم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی