ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

انویدیا و رقبا
هوش مصنوعی

مدیرعامل انویدیا: حتی اگر محصولات رقبا رایگان باشند، تراشه‌های ما ارزش بیشتری دارند

«جنسن هوانگ» می‌گوید تراشه‌های انویدیا به لطف عواملی مانند عملکرد، بهره‌وری و انعطاف‌پذیری گزینه بهتری نسبت به محصولات رقبا هستند.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۷:۴۵

انویدیا به شرکتی مسلط بر صنعت سخت‌افزار هوش مصنوعی تبدیل شده است و «جنسن هوانگ»، مدیرعامل آن، به مزیت‌های شرکت خود آگاهی کامل دارد. او آنقدر به توانایی تراشه‌های انویدیا اطمینان دارد که گفته است حتی اگر تراشه‌های رقبا رایگان باشند، باز هم گزینه بدتری نسبت به تراشه‌های آن‌ها خواهند بود.

براساس گزارشی تازه، در اجلاس اقتصادی SIEPR 2024، «جان شوون»، استاد بازنشسته اقتصاد دانشگاه استنفورد، از جنسن هوانگ درباره چشم‌انداز رقبایی که می‌توانند تراشه‌های خوب و ارزان‌تر بسازند، سؤال کرد.

مدیرعامل انویدیا گفت که با توجه به هزینه‌های مستقیم و غیرمستقیم ساخت تراشه‌ها، حتی اگر رقبا تراشه‌های خود را به‌صورت رایگان ارائه کنند، همچنان به اندازه کافی ارزان نخواهند بود؛ چراکه تراشه‌های انویدیا به‌لطف عواملی مانند عملکرد، بهره‌وری و انعطاف‌پذیری گزینه بهتری هستند.

تراشه‌های انویدیا در برابر رقبا

هوانگ می‌گوید که انویدیا بیش از هر کسی در این سیاره رقیب دارد، نه‌تنها رقبای مستقیم بلکه با مشتریانی که محصولات هوش مصنوعی را خریداری می‌کنند نیز در رقابت است. او همچنین گفت که انویدیا طرح‌های فعلی و آتی تراشه‌های خود را به این مشتریان نشان می‌دهد، چراکه سیاست این شرکت بر مبنای «بازبودن» است. البته برخی مشتریان و شرکت‌ها می‌گویند انویدیا اتفاقاً در چنین مسائلی روشی بسیار مخفیانه و محرمانه را در پیش گرفته است.

هوانگ درباره قیمت تراشه‌های هوش مصنوعی انویدیا و اینکه آیا جایگزین‌های رقبا ارزش بهتری دارند یا نه، گفت تنها کسانی که تراشه‌ها را خریدوفروش می‌کنند به این قیمت‌ها توجه می‌کنند، درحالی که کسانی که از این تراشه‌ها برای مراکز داده خود استفاده می‌کنند، نظر دیگری دارند. او می‌گوید نحوه عملکرد تراشه‌های انویدیا به‌گونه‌ای است که مشتریان ترجیح می‌دهند حتی آن‌ها را گران‌تر بخرند؛ از سویی، هزینه تمام‌شده این تراشه‌ها ارزان‌تر از تراشه‌های رقبا است.

غرور هوانگ احتمالاً از این ناشی می‌شود که انویدیا درحال‌حاضر سومین شرکت باارزش جهان، با بیش از 2.19 تریلیون دلار ارزش بازار است و می‌تواند به‌زودی جایگاه دوم را از اپل بگیرد.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی