ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ساخت آهنگ با هوش مصنوعی
هوش مصنوعی

دستگیری مردی که با آهنگ‌های تولیدشده با هوش مصنوعی به درآمد 10 میلیون دلاری رسیده بود

در این تکنیک، آهنگ‌ها با هوش مصنوعی ساخته می‌شدند و با ارتشی از بات‌ها به آن‌ها گوش داده می‌شد تا درآمد به‌دست آید.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۶:۰۰

مردی آمریکایی به‌خاطر ساخت گروه‌های موسیقی و آهنگ‌های جعلی با هوش مصنوعی و استفاده از بات برای افزایش تعداد پخش این آهنگ‌ها و کسب میلیون‌ها دلار درآمد غیرقانونی دستگیر شد.

وزارت دادگستری ایالات متحده در بیانیه مطبوعاتی خود توضیح می‌دهد که مردی 56 ساله از کارولینای شمالی با نام «مایکل اسمیت» به انجام طرحی ظاهراً هفت‌ساله متهم شده که در آن از مهارت‌هایش در موسیقی به‌شکل غیرمجاز برای بیش از 10 میلیون دلارکسب درآمد استفاده کرده است.

این مرد درمجموع به 3 اتهام پول‌شویی و کلاهبرداری متهم شده است و ممکن است برای هر اتهام خود به حداکثر 20 سال زندان محکوم شود.

اسمیت ظاهراً با همکاری 2 همدست ناشناس خود (یک مبلّغ موسیقی و یک مدیرعامل شرکت ساخت موسیقی با هوش مصنوعی) «صدها هزار آهنگ» تولید کرده است و برای افزایش دفعات پخش آهنگ‌ها نیز از شیوه‌های متقلبانه استفاده کرده است.

نحوه ساخت آهنگ و کسب درآمد با هوش مصنوعی

وزارت دادگستری در بیانیه خود می‌گوید در نام آهنگ‌هایی که این مدیرعامل به اسمیت ارائه کرده، اعداد و حروف تصادفی قرار داشتند، مانند «n_7a2b2d74-1621-4385-895d-b1e4af78d860.mp3». سپس هنگام آپلود آن‌ها در پلتفرم‌هایی مانند آمازون موزیک، اپل موزیک و اسپاتیفای، اسمیت نام آن‌ها را به مواردی مانند «Zygotic» تغییر داده است.

اسمیت برای افزایش میزان پخش این آهنگ‌ها که هوش مصنوعی آن‌ها را ساخته‌ بود نیز از بات‌هایی استفاده کرده که میلیاردها بار آهنگ‌ها را پخش می‌کنند و در واقع هیچ انسانی به آن‌ها گوش نداده است.

نیویورک تایمز در گزارش خود درباره این کلاهبرداری به بیانیه نسبتاً عجیب و خنده‌دار اسمیت نیز اشاره کرده است. او به این نشریه می‌گوید:

«این [اتهام] کاملاً اشتباه و دیوانه‌کننده است! مطمئناً هیچ تقلبی در کار نبوده! چگونه می‌توانم در این مورد تجدیدنظر کنم؟»

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی