ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

OpenAI Sora
هوش مصنوعی

پیشرفته‌ترین هوش مصنوعی ویدیوساز دنیا؛ OpenAI سرانجام Sora را عرضه کرد

شرکت سازنده ChatGPT بالاخره مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدیو Sora را در دسترس کاربران قرار داد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۰ آذر ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۱

ماه‌ها پس از اینکه OpenAI مدل هوش مصنوعی تبدیل دستورات متنی به ویدیوی خود موسوم به هوش مصنوعی Sora را معرفی کرد، این شرکت بالاخره از عرضه عمومی این ابزار قدرتمند و پیشرفته خبر داد. البته «سورا» فقط در دسترس کاربران اشتراک‌های پلاس و پرو ChatGPT قرار گرفته است.

هوش مصنوعی ویدیوساز Sora به شما اجازه می‌دهد با ارائه توصیفات متنی دست به خلق ویدیو بزنید یا با ارسال تصویر از سورا بخواهید آن را متحرک و به ویدیو تبدیل کند. این هوش مصنوعی همچنین به شما اجازه می‌دهد ویدیوهای خروجی را ویرایش کنید و نتیجه کار را مطابق سلیقه خود تغییر دهید.

مدل هوش مصنوعی تولید ویدیو Sora توسط OpenAI عرضه شد

کاربران با خرید اشتراک ChatGPT Plus می‌توانند ماهانه 50 ویدیو با حداکثر وضوح 720p بسازند که مدت‌ هرکدام 5 ثانیه خواهد بود اما با خرید اشتراک ChatGPT Pro که هزینه آن ماهانه 200 دلار است، می‌توانید با سرعت بالا 500 ویدیو بسازید یا با سرعت پایین امکان خلق بی‌نهایت ویدیوی 20 ثانیه‌ای با وضوح 1080p را داشته باشید. ویدیوهای سورا به‌صورت پیش‌فرض واترمارک دریافت می‌کنند اما کاربران اشتراک پرو می‌توانند این واترمارک‌ها را حذف کنند. البته فراداده‌های C2PA روی آنها باقی می‌ماند.

در رابط کاربری ابزار هوش مصنوعی ویدیوساز سورا می‌توانید علاوه‌بر مشاهده تاریخچه ویدیوهایی که خودتان ساخته‌اید، ویدیوهایی را که دیگر کاربران ساخته‌‌اند، هم ببینید. Sora به شما اجازه نمی‌دهد از روی تصاویر چهره اشخاص مشهور، نمادهای دارای حق مالکیت، محتواهای حاوی افراد زیر 18 سال یا محتواهای خشن ویدیو بسازید. درصورتی‌که از این ابزار سوءاستفاده شود، امکان مسدودسازی حساب کاربر وجود دارد.

مدل هوش مصنوعی Sora از OpenAI فعلاً در کشورهای عضو اتحادیه اروپا و بریتانیا عرضه نشده است اما کاربران در آمریکا و بسیاری کشورهای دیگر ازجمله امارات، ترکیه، کره جنوبی، قطر، مکزیک، ژاپن، عراق و افغانستان به آن دسترسی پیدا کرده‌اند. نام ایران در بین این کشورها دیده نمی‌شود. برای مشاهده فهرست کامل این کشورها به این لینک مراجعه کنید.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی