ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هوش مصنوعی بریتانیا و آمریکا
هوش مصنوعی

آمریکا و بریتانیا برای آزمایش ایمنی مدل‌های هوش مصنوعی با یکدیگر وارد همکاری شدند

این همکاری اولین توافق دوجانبه درباره ایمنی هوش مصنوعی در جهان است.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۶:۰۰

آمریکا و بریتانیا توافق‌نامه مهمی را جهت همکاری درزمینه آزمایش ایمنی هوش مصنوعی پیشرفته امضا کردند. براساس این توافق‌نامه، هر دو کشور به‌منظور توسعه روش‌های «مستحکم» برای ارزیابی ایمنی ابزارهای هوش مصنوعی همکاری خواهند کرد. این همکاری اولین توافق دوجانبه درباره ایمنی هوش مصنوعی در جهان است.

براساس گزارش BBC، هدف اصلی توافق‌نامه بریتانیا و آمریکا ایجاد یک رویکرد مشترک برای ارزیابی مستقل ایمنی مدل‌های هوش مصنوعی شرکت‌های بزرگی مانند گوگل، آنتروپیک و OpenAI است. به‌عبارتی، مؤسسه ایمنی هوش مصنوعی بریتانیا و همتای آن در ایالات‌متحده، باهم مجموعه‌ای از آزمایش‌ها را برای ارزیابی خطرات و اطمینان از ایمنی مدل‌های هوش مصنوعی پیشرفته توسعه خواهند داد.

همکاری آمریکا و بریتانیا برای بررسی ایمنی هوش مصنوعی

آمریکا و بریتانیا درحال برنامه‌ریزی برای به‌اشتراک‌گذاشتن دانش فنی، اطلاعات و حتی پرسنل به‌عنوان بخشی از این مشارکت هستند و به‌نظر می‌رسد که یکی از اهداف اولیه آن‌ها، انجام یک آزمایش مشترک روی یک مدل هوش مصنوعی عمومی باشد.

«میشل دونلان»، وزیر علوم بریتانیا که این توافق‌نامه را امضا کرده، گفته است که آن‌ها باید سریع عمل کنند، زیرا انتظار می‌رود نسل جدیدی از مدل‌های هوش مصنوعی در سال آینده میلادی عرضه شود. این دو کشور بر این باورند که مدل‌های آینده می‌توانند هوش مصنوعی را متحول کنند و هنوز مشخص نیست که چه توانایی‌هایی دارند.

این همکاری اولین توافق دوجانبه درباره ایمنی هوش مصنوعی در جهان است؛ اگرچه هم ایالات‌متحده و هم بریتانیا قصد دارند در آینده با سایر کشورها نیز همکاری کنند. به گفته «جینا ریموندو»، وزیر بازرگانی ایالات‌متحده، این مشارکت کار مؤسسه‌های ایمنی هوش مصنوعی دو کشور را در بررسی و رفع خطرات، چه برای امنیت ملی و چه برای جامعه، سرعت می‌بخشد.

درحالی‌که این مشارکت خاص بر آزمایش و ارزیابی هوش مصنوعی متمرکز است، دولت‌های مختلف در سراسر جهان نیز قوانینی را برای کنترل ابزارهای هوش مصنوعی ایجاد کرده‌اند. چندی پیش، قانون‌گذاران پارلمان اروپا قانون هوش مصنوعی یا AI Act را تصویب کردند. یکی از اهداف این قانون، جلوگیری از سوءاستفاده از هوش مصنوعی برای جعل هویت افراد است.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی