تصویر روز ناسا: خورشیدگرفتگی در بیابان
یک خورشیدگرفتگی حلقوی در 14 اکتبر که از آمریکای شمالی و جنوبی میگذرد، رخ خواهد داد.
خورشیدگرفتگی حلقه آتش، گرفتی حلقوی است و زمانی رخ میدهد که ماه در مدار بیضوی خود به گرد زمین به اندازه کافی دور باشد. بنابراین ماه از نظر زاویهای بسیار کوچک به نظر میرسد و نمیتواند کل خورشید را بپوشاند. در یک کسوف حلقوی حداکثری، لبههای خورشید را میتوان پیرامون قرص ماه مشاهده کرد، به طوری که ماه همچون لکهای تاریک بیشتر قرص خورشید (اما نه همه) را میپوشاند.
در تصویر امروز ناسا چه میبینیم؟
ظاهراً بیابان مکان مناسبی برای دیدن خورشیدگرفتگی حلقه آتش است. در بیابان ابر و درخت کمتری وجود دارد. به همین دلیل در اواخر دسامبر 2019، گروهی از عکاسان به امارات متحده عربی و «ربع الخالی» (بزرگترین صحرای ماسهای پیوسته در جهان) سفر کردند تا تصاویر شفافی از یک خورشیدگرفتگی غیرعادی ثبت کنند.
آنها میدانستند که این خورشیدگرفتگی خاص پس از طلوع خورشید به اوج خود میرسد. پس از یافتن این مکان خشک و برهوت، مشخص شد که درواقع برخی از جذابترین تصاویر خورشیدگرفتگی، یک درخت در پیشزمینه دارند. زیرا علاوه بر تپههای شنی، درخت نیز حس متناقضی از عادیبودن، تناسب و ساختار به پسزمینه سوررئال میبخشد.
یک خورشیدگرفتگی حلقه آتش روز شنبه 14 اکتبر رخ خواهد داد. این کسوف از مسیری باریک که از آمریکای شمالی و جنوبی عبور میکند، در آسمانی صاف قابل مشاهده خواهد بود.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.