
راکت همجوشی هستهای Sunbird زمان سفر به مریخ را به 4 ماه میرساند
استارتاپ Pulsar Fusion جزئیات بیشتری از راکت همجوشی هستهای خود را که برای کاهش زمان سفر به مریخ طراحی شده، ارائه کرده است.
استارتاپ بریتانیایی Pulsar Fusion اطلاعات تازهای از راکت هستهای جدیدش به نام سانبرد منتشر کرده است. این راکت قصد دارد زمان سفر انسان به مریخ را به حدود ۴ ماه کاهش دهد.
براساس گزارش نیو اطلس، این راکت از یک موتور پیشران همجوشی هستهای استفاده میکند. این محصول علاوهبر کاهش زمان سفر به مریخ به ۴ ماه، میتواند زمان سفر انسان به پلوتو را به کمتر از ۴ سال کاهش دهد. استارتاپ Pulsar Fusion اواخر سال گذشته اولین بار تصاویری از راکت همجوشی هستهای خود را منتشر کرد.
راکت همجوشی هستهای Pulsar Fusion زمان سفر به مریخ را تا ۵۰ درصد کاهش میدهد
استارتاپ Pulsar Fusion سال ۲۰۱۳ در بریتانیا تأسیس شد و روی ساخت یدککشهای فضایی متمرکز است. این شرکت از زمان تأسیس تاکنون درحال تولید مجموعهای قوی از سیستمهای پیشرانش فضایی الکتریکی و موتور موشک هیبریدی مایع/جامد و رآکتورهای شکافت هستهای فضایی است همچنین سالیانه بودجه قابلتوجهی نیز از دولت بریتانیا میگیرد.

پروژه موشک همجوشی هستهای این استارتاپ که با نام سانبرد شناخته میشود، مدتی است در رسانهها سروصدای زیادی به پا کرده است. Pulsar Fusion اعلام کرده کار ساخت این راکت بهخوبی پیش میرود و اواخر سال جاری میلادی نیز جزئیات بیشتری از آن در دسترس عموم قرار میگیرد. همچنین انتظار میرود آزمایشهای مداری در سال ۲۰۲۷ آغاز شوند.
چیزی که پروژه سانبرد را شگفتانگیز میکند، ساخت این راکت براساس یک موتور موشک همجوشی است که نسبت به پروژههای مشابه مانند راکتهای استارشیپ پیشرفت قابلتوجهی به شمار میرود.
«ریچارد دینان»، مدیرعامل شرکت Pulsar Fusion، گفته سانبرد از نوع کاملاً متفاوتی از همجوشی با آنچه ممکن است پیشازاین در رآکتور توکامک دیده باشید، استفاده میکند.
نام کامل سانبرد «وسیله نقلیه مهاجرتی سانبرد» است و ماژولار طراحی شده. سانبرد بهجای موتور موشک یکپارچه که بخشی از فضاپیماست، در قالب یدککش برای استقرار در مدار روی فضاپیمای مادر سوختگیری طراحی شده است. همچنین سانبرد درصورت نیاز میتواند گروهی با فضاپیمای دیگری جفت شود و مانند نوعی موتور بیرونی کیهانی فوقپیشرفته عمل کند.
علاوهبراین، شرکت سازنده ادعا میکند سانبرد توانایی حمل محمولههای فضایی با وزن بین هزار تا ۲ هزار کیلوگرم را دارد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.