ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ماهواره
نجوم و فضا

آمریکا سال آینده میلادی با یک سلاح جدید، سیگنال ماهواره‌های روسیه و چین را مسدود می‌کند

این دستگاه‌های پارازیت‌انداز به‌صورت دیش‌هایی ساخته شده‌اند که می‌توان آن‌ها را روی تریلرهای چرخدار نصب کرد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۲ تیر ۱۴۰۲ | ۲۲:۰۰

ایالات‌متحده قصد دارد یک دستگاه پارازیت‌انداز الکترونیکی قابل‌حمل برای مبارزه با فناوری فضایی و ماهواره‌ای چین و روسیه راه‌اندازی کند. این پروژه که Meadowlands نام دارد و توسط شرکت صنایع جنگ‌افزاری L3Harris Technologies ساخته شده است، قرار بود سال گذشته آماده شود، اما اکنون برای راه‌اندازی در سال 2024 برنامه‌ریزی شده است.

براساس گزارش بلومبرگ، این دستگاه‌های پارازیت‌انداز به‌صورت دیش‌های ساخته شده‌اند که می‌توان آن‌ها را روی تریلرهای چرخدار نصب کرد. مقامات نیروی فضایی ایالات‌متحده قصد دارند حداکثر 30 دستگاه از آن تولید کنند.

فرماندهی سیستم‌های فضایی در بیانیه‌ای توضیح داد: «مشکلاتی که در طول آزمایش با آن‌ها مواجه بودیم، برطرف شده‌اند و این فناوری درحال حرکت به‌سمت آزمایش نهایی خود است.» او همچنین گفت مشکلات فنی قبلی به‌خاطر چالش‌های غیرمنتظره‌ای پیش آمده است که در آن‌ها باید قطعات فرعی را به‌طور پیچیده‌ای بازسازی می‌کردند.

این برنامه درحالی اعلام شده که براساس ارزیابی سالانه تهدیدات دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا، چین دارای سلاح‌هایی است که برای حمله به ماهواره‌های ایالات‌متحده و متحدانش طراحی کرده.

مقامات همچنین اضافه کردند که سیستم پارازیت‌انداز جدید آن‌ها زباله فضایی ایجاد نمی‌کند؛ زیرا به‌گونه‌ای طراحی شده است که می‌تواند انرژی خود را از ماهواره‌های ارتباطی دریافت کند. برآورد شده که پروژه Meadowlands حدود 219 میلیون دلار برای ایالات‌متحده هزینه به‌همراه داشته است و یک نسخه ساده‌تر از سیستم قبلی که اوایل سال 2020 عملیاتی شد، محسوب می‌شود.

هشدار نسبت به ماهواره های چین

در انتهای این گزارش به مصاحبه‌ای از سرلشکر «گرگوری گانیون»، معاون عملیات فضایی، برای اطلاعات در نیروی فضایی ایالات‌متحده آمریکا اشاره شده است که در آن می‌گوید تقریباً نیمی از 700 هزار ماهواره چین برای سنجش از راه دور، اطلاعات، نظارت و شناسایی استفاده می‌شود.

او گفته است: «ماهواره‌های روی مدار آن‌ها می‌توانند ما را ردیابی کنند، ما را حس کنند، ما را ببینند، می‌توانند اطلاعات را به شبکه خود متصل کنند و اکنون می‌توانند ایالات‌متحده را به‌گونه‌ای که تاکنون ندیده‌ایم یا مجبور به مقابله با آن نشده‌ایم، در معرض خطر قرار دهند.»

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی