ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مارک زاکربرگ
کسب و کار

نتیجه یک نظرسنجی: تنها 26 درصد از کارمندان متا به مدیریت مارک زاکربرگ اطمینان دارند

یک نظرسنجی در متا نشان داده است که پس از تعدیل نیروی گسترده، حالا تنها تعداد کمی از کارمندان به مارک زاکربرگ اطمینان دارند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۰

گزارشی تازه نشان می‌دهد که نیروی انسانی شرکت متا باور چندانی به ایده‌ها و توانایی‌های مدیرعامل خود ندارند؛ چرا که ظاهراً تنها 26 درصد از آن‌ها از عملکرد مارک زاکربرگ مطمئن هستند. این افت اعتماد احتمالاً بی‌تأثیر از اخراج گسترده کارمندان این شرکت در ماه‌های اخیر نیست.

واشنگتن پست به نقل از یک منبع آگاه به ماجرا می‌گوید در یک نظرسنجی که در بازه 26 آوریل تا 10 مه انجام شده بود، تنها 26 درصد از کارمندان متا اعلام کرده‌اند که به مارک زاکربرگ اطمینان دارند. این یعنی درصد اعتماد نیروی انسانی متا به مدیرعامل شرکت نسبت به ماه اکتبر 2022، پنج درصد افت پیدا کرده است.

در همین نظرسنجی تنها 43 درصد از کارمندان گفته‌اند که در این شرکت احساس ارزشمندی می‌کنند. این درصد هم در ماه اکتبر پارسال بالاتر و روی عدد 58 بود. با توجه به اینکه از آن زمان تاکنون شاهد تعدیل نیروی وسیع در متا بوده‌ایم، احتمالاً خیلی از کارمندان از این اخراج‌ها ناراضی هستند.

مارک زاکربرگ کارمندان متا را در رابطه با آینده نگران کرده است

«کری سولکوویچ»، مشاور سازمانی و از مدیران گروه Boswell، در ماه آوریل گفته بود که کارمندان متا مدام این سؤال را از خود می‌پرسند که آیا قرار است دور دیگری از تعدیل نیرو در کار باشد و آیا خودشان هم در میان اخراجی‌های بعدی خواهند بود یا خیر.

از طرف دیگر، متا از تمرکز روی متاورس عقب‌نشینی کرده است و حالا به‌سمت هوش مصنوعی حرکت می‌کند. این تغییر مسیر خیلی از کارمندان را درباره ایده‌های مارک زاکربرگ دچار تردید کرده است. البته سخنگوی متا ادعا می‌کند که این شرکت از ایده متاورس صرف‌نظر نکرده و در کنار هوش مصنوعی، این پروژه‌ها را هم پیش می‌برد.

آمارها نشان می‌دهد که قیمت سهام متا از آغاز سال 2023 تاکنون حدود 112 درصد رشد کرده است. ظاهراً این رشد متأثر از سرمایه‌گذاری‌های شرکت در‌زمینه هوش مصنوعی بوده و حالا ثمره آن قابل مشاهده است.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی