ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

خودرو برقی
اخبار خودرو

چینی‌ها برای خودروهای برقی یک باتری جدید با برد 1000 کیلومتری ساختند

شرکت چینی Nio باتری جدیدی برای خودروهای برقی با برد 1000 کیلومتر توسعه داده و آن را در یک استریم 14 ساعته آزمایش کرده است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۴

یکی از رقبای چینی تسلا با نام Nio، باتری جدیدی برای خودروهای برقی با برد 1000 کیلومتر توسعه داده است و مدیرعامل این شرکت، با یک بار شارژ باتری، موفق شد تا در یک پخش زنده آن را در سفری 14 ساعته بین دو شهر آزمایش کند.

براساس گزارش اینسایدر، مدیرعامل Nio، «ویلیام لی» که به‌عنوان ایلان ماسک چینی شهرت پیدا کرده است، سفر 1044 کیلومتری خود از شانگهای به شیامن را برای آزمایش فناوری باتری پیشگامانه این شرکت به‌صورت زنده پخش کرد.

آزمایش باتری با برد 100 کیلومتری در یک خودرو برقی

او همچنین با ارسال پستی در شبکه اجتماعی چینی ویبو نوشت که خودروی برقی Nio ET7 او با وجود سرمای منطقه‌ای قادر بود کل سفر 14 ساعته را بدون شارژ مجدد طی کند و همچنین این سفر جاده‌ای 1000 کیلومتری را با 3 درصد شارژ باتری به پایان رساند. خودروی ET7 از باتری 150 کیلووات‌ساعتی Nio تغذیه می‌کرد که به گفته لی، دارای بالاترین چگالی انرژی در بین باتری‌های EV ساخته‌شده است و باعث می‌شود تا خودرو برد بیشتری نسبت به سایر خودروهای برقی دیگر داشته باشد.

اکنون Nio قصد دارد تولید انبوه باتری‌های 150 کیلووات‌ساعتی خود را از آوریل سال 2024 آغاز کند. البته این باتری گران خواهد بود و حدود 298000 یوان (42100 دلار) هزینه خواهد داشت؛یعنی به اندازه قیمت یک دستگاه تسلا مدل Y در چین.

غول خودروسازی چینی به مشتریان خود اجازه می‌دهد که خودروها را بدون باتری خریداری کنند و سپس با پرداخت هزینه اشتراک ماهانه، به بیش از 2000 ایستگاه تعویض باتری Nio در سراسر چین دسترسی پیدا کنند؛ جایی که می‌توان باتری‌های خالی‌شده را با باتری‌های کاملاً شارژشده تعویض کرد. البته استراتژی جسورانه این شرکت هنوز به نتیجه نرسیده است، به‌طوری که «لیهونگ چین»، رئیس Nio، پیش‌تر گفته بود که این شرکت بابت هر خودرویی که می‌سازد، 12 هزار دلار ضرر می‌کند. با‌این‌حال، این مسئله حداقل به لی کمک کرد تا مشهور شود و او را با ایلان ماسک مقایسه کنند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی