ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

پیست آزادی
اخبار خودرو

حادثه مرگبار در پیست آزادی؛ عکاس ورزشی قربانی ناایمن بودن پیست شد

روز جمعه، بر اثر برخورد خودرو پژو ۲۰۶ شرکت‌کننده با عکاسان و فیلمبرداران حادثه مرگباری در پیست آزادی رخ داد.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۳:۱۵

جمعه گذشته، یکی از روزهای تلخ برای جامعه اتومبیل‌رانی ایران بود. در این روز «حمیدرضا درجاتی»، عکاس ورزشی برجسته کشور، در حادثه‌ای در پیست آزادی جان خود را از دست داد. این حادثه باعث شد بار دیگر موضوع نبود ایمنی در مجموعه‌های ورزشی کشور برجسته شود. دیجیاتو ضمن هم‌دردی با بازماندگان عکاس ورزشی کشورمان، درگذشت او را تسلیت می‌گوید.

حادثه مرگبار پیست آزادی در روز جمعه بر اثر برخورد خودرو با عکاسان و فیلمبرداران رخ داد. در این رخداد، یکی از خودروهای شرکت‌کننده در مسابقه از مسیر اصلی خارج شد. این خودرو پس از برخورد به گاردریل، وارد بخش استقرار عکاسان و خبرنگاران شد و با آنها برخورد کرد. بر اثر این حادثه، یک عکاس و یک فیلمبردار به‌شدت مجروح شدند. این برخورد به حدی شدید بود که حمیدرضا درجاتی چند متر به هوا پرتاب شد و عصر جمعه، ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴، مدتی پس از انتقال به بیمارستان بر اثر شدت جراحات درگذشت.

نگاهی گذرا به حادثه مرگبار پیست آزادی

تصاویری که از پیست آزادی منتشر شده، نشان می‌دهد خودرو پژو ۲۰۶ شرکت‌کننده ابتدای مسابقه با خودروهای دیگر برخورد کرده است. این خودرو پس از برخورد با خودروهای دیگر، از مسیر مسابقه منحرف شد و با سرعت بالایی با عکاس برخورد کرد. دلیل این حادثه بی‌احتیاطی رانندگان در کنار کامل رعایت‌نکردن استانداردهای ایمنی در پیست آزادی بود. گاردریل‌های نصب شده در این پیست قدرت چندانی برای متوقف‌کردن خودروها ندارند و نمی‌توانند از افرادی که در حاشیه پیست قرار دارند، محافظت کنند.

حمیدرضا درجاتی
پیست آزادی

پس از این حادثه ناگوار، مسابقه متوقف شد. فضای سنگینی از شوک و اندوه بر پیست حاکم بود که ادامه مسابقه را ناممکن می‌کرد. حادثه مرگبار پیست آزادی باعث شد ناایمن بودن پیست آزادی در صدر اخبار قرار بگیرد. بدون شک، تا زمانی که این پیست برای حضور شرکت‌کنندگان، خبرنگاران و بازدیدکنندگان ایمن نشود، امکان حضور مجدد افراد و برگزاری مسابقات در آن وجود نخواهد داشت. تا این لحظه، فدراسیون اتومبیل‌رانی هنوز به این واقعه واکنش رسمی نشان نداده است اما رسانه‌ها همچنان به انتقادات خود از نحوه ایمن‌سازی پیست ادامه می‌دهند.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی