ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تانک هیوندای K3
اخبار خودرو

تانک هیوندای K3 با پیشرانه هیدروژنی معرفی شد؛ جنگ‌افزاری از دل بازی‌های کامپیوتری

تانک هیوندای K3 از پیشرانه پیل سوختی هیدروژنی پیچیده استفاده خواهد کرد که آینده جنگ را به تصویر می‌کشد.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۱۵ آبان ۱۴۰۳ | ۲۱:۳۰

شرکت هیوندای در کنار تولید خودروهای مختلف، در زمینه تولید جنگ‌افزار نیز فعالیت می‌کند. جدیدترین محصول این شرکت تانک هیوندای K3 است که از پیشرانه هیدروژنی نیرو می‌گیرد. ظاهر این تانک شبیه جنگ‌افزارهایی است که در بازی‌های کامپیوتری می‌بینیم. به گفته هیوندای، روند توسعه این تانک تا سال 2030 ادامه خواهد داشت.

تانک K3 از پیشرانه پیل سوختی هیدروژنی پیچیده استفاده خواهد کرد که آینده جنگ را به تصویر می‌کشد. این تانک نخستین بار یک‌ سال پیش در نمایشگاه بین‌المللی هوافضا سئول رونمایی شد. توسعه این تانک را هیوندای روتم برعهده دارد؛ زیرشاخه‌ای از گروه هیوندای که در حوزه صنایع سنگین فعالیت می‌کند. این تانک در چندین رویداد نظامی و مهندسی دیگر در کره‌جنوبی و اروپا به نمایش گذاشته شده است.

مشخصات تانک هیوندای K3

نمای بیرونی تانک هیوندای K3 با زره‌های پیشرفته به شکل پنل‌های لانه‌زنبوری پوشیده شده است. چراغ‌های LED‌ باریکی نیز جلوی تانک نصب شده‌اند. توپ 130 میلی‌متری با طراحی کاملاً صاف سلاح اصلی این تانک است. بدنه تانک K3 از فولاد، سرامیک و زره کامپوزیت ساخته شده است. همچنین هیوندای این جنگ‌افزار جدید را به دستیارهای رانندگی خودران مجهز خواهد کرد.

تانک هیوندای K3

خدمه تانک K3 سه نفر هستند اما در آینده نه‌چندان دور، این تانک می‌تواند از راه دور کنترل شود. علاوه‌براین، این تانک می‌تواند محلی برای نصب پهپادها در نظر گرفته شود که برای مأموریت‌های شناسایی بسیار مفید است. همچنین هیوندای روتم این جنگ‌افزار را به پوشش جاذب رادار مجهز خواهد کرد.

ارتش کره‌جنوبی درحال‌حاضر از تانک تولید هیوندای با نام K2 پلنگ سیاه استفاده می‌کند. این تانک از موتور 12 سیلندر دیزلی با 1500 اسب‌بخار قدرت بهره می‌برد. تانک K3 نیز ممکن است ابتدا با موتور دیزلی تولید شود اما در آینده پیل سوختی هیدروژنی جایگزین آن خواهد شد. استفاده از پیل سوختی هیدروژنی علاوه‌بر تأثیرات مثبت محیط زیستی، فعالیت حرارتی تانک را کاهش می‌دهد و تشخیص آن را برای دشمنان دشوارتر خواهد کرد.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (14 مورد)
  • Espahbod_pars_tech
    Espahbod_pars_tech | ۱۷ آبان ۱۴۰۳

    از نظر طراحی سایت،زومیت بهتر بود ولی...

  • Espahbod_pars_tech
    Espahbod_pars_tech | ۱۷ آبان ۱۴۰۳

    استیکر نداره

  • Espahbod_pars_tech
    Espahbod_pars_tech | ۱۷ آبان ۱۴۰۳

    خیلی از زومیتی ها اینجان.و خیلی از ترول ها...🤦‍♂️

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی