ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سوخت مصنوعی
اخبار خودرو

لامبورگینی می‌گوید سوخت مصنوعی ناجی موتور احتراق داخلی خواهد بود

در‌‎حال‌حاضر، انواع مختلف سوخت‌های مصنوعی هنوز گسترده در دسترس نیستند.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۱۳ تیر ۱۴۰۴ | ۱۶:۰۰

لامبورگینی از خودروسازانی است که به حفظ موتورهای احتراق داخلی علاقه دارد. به گفته این شرکت، حفظ موتور احتراق داخلی برای پاسخگویی به تقاضای مشتریان ضروری است. سوخت مصنوعی در آینده می‌تواند راهکاری برای بقای پیشرانه‌های درون‌سوز باشد. لامبورگینی عرضه نخستین خودرو الکتریکی خود را عقب انداخته است. این شرکت می‌خواهد تا حد امکان، تولید موتورهای درون‌سوز را ادامه بدهد.

«روون موهر»، مدیر ارشد فنی لامبورگینی و مدیر سابق آئودی، در گفتگو با مجله استرالیایی کاراکسپرت توضیح داده است که سوخت مصنوعی می‌تواند ناجی موتور احتراق داخلی باشد. به گفته او، موتور جدید لامبورگینی تماراریو می‌تواند با ترکیب سوخت بنزین و الکتریسیته، راندمان و عملکرد بهینه‌ای ارائه دهد. به گفته موهر، جوانان آینده نیز به جذابیت احتراق پی خواهند برد.

سوخت مصنوعی

لامبورگینی امیدوار است استفاده از سوخت‌های مصنوعی عمر موتورهای احتراق داخلی را تا پس از سال ۲۰۳۵ تمدید کند. از این سال به بعد، اتحادیه اروپا قصد دارد فروش خودروهای جدیدی را که آلایندگی تولید می‌کنند، ممنوع کند. البته این حکم موتورهای احتراق داخلی را کامل منع نمی‌کند و راه را برای سوخت‌های الکترونیکی به شرط کربن خنثی بودن، بازمی‌گذارد.

هزینه تولید سوخت مصنوعی چقدر است؟

درحال‌حاضر، انواع مختلف سوخت‌های مصنوعی هنوز همه‌جا در دسترس نیستند، حتی اگر تولید آنها در سال‌های آینده افزایش یابد، این سوخت‌ها گران خواهند بود. تنها راه برای ارزان‌سازی سوخت مصنوعی، تولید انبوه در مقیاس گسترده است. البته این موضوع برای خریداران خودروهایی مانند لامبورگینی تمراریو، چندان مهم به نظر نمی‌رسد.

پورشه

علاوه‌بر لامبورگینی و سایر خودروسازان آلمانی، مانند پورشه، خودروسازان دیگری نیز به سوخت‌های مصنوعی علاقه نشان داده‌اند. برندهایی مانند بنتلی و بوگاتی نیز دنبال سوخت الکترونیکی هستند. تویوتا، مزدا و سوبارو نیز می‌خواهند موتورهای درون‌سوز را بدون سوخت فسیلی زنده نگه دارند. تویوتا نیز درحال آزمایش موتورهای احتراق داخلی هیدروژنی است. احتمالاً سوخت مصنوعی ابتدا راهکاری برای خریداران ثروتمند خواهد بود و بیشتر مصرف‌کنندگان باید سراغ راه‌‌های دیگری بروند.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی