ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اوپل کورسا و اوپل موکا
اخبار خودرو

اوپل کورسا و اوپل موکا به ایران رسیدند؛ وارداتی‌های جدید پرشیاخودرو

پرشیاخودرو تصمیم گرفته محصولات دیگر برند آلمانی نظیر اوپل کورسا و اوپل موکا را برای واردات به بازار ایران در نظر بگیرد.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۲۳ آبان ۱۴۰۳ | ۱۹:۰۰

پرشیاخودرو شرکتی است که با واردات مدل‌های بی‌ام‌و در دهه 1390 شناخته شده است. قوانین دور جدید واردات خودرو ورود خودروهای لوکس بی‌ام‌و را به کشورمان مشکل کرده‌اند؛ ازاین‌رو پرشیاخودرو تصمیم گرفته محصولات دیگر برند آلمانی نظیر اوپل کورسا و اوپل موکا را برای واردات به بازار ایران در نظر بگیرد.

طی روزهای گذشته، تصاویری از اوپل موکا و اوپل کورسا در رسانه‌های خبری داخلی منتشر شدند. این تصاویر خودروهای اوپل را درحال بارگیری به مقصد ایران نشان می‌دادند. خودروهای اوپل پرشیاخودرو اکنون به گمرک تهران رسیده‌اند. این خودروها پس از طی مراحل قانونی ترخیص و شماره‌گذاری، به متقاضیان خرید خودروهای وارداتی تحویل داده خواهند شد.

نگاهی کوتاه به اوپل کورسا و اوپل موکا

اوپل هم‌اکنون یکی از زیرمجموعه‌های گروه خودروسازی استلانتیس به شمار می‌آید؛ بنابراین پلتفرم و پیشرانه‌های استفاده‌شده در خودروهای اوپل، با محصولات پژو و سیتروئن مشترک هستند. اوپل موکا و اوپل کورسا پیشرانه و پلتفرم کاملاً مشابهی با پژو 2008 و پژو 208 فعلی دارند. پرشیاخودرو نخستین بار خودروهای اوپل را در نمایشگاه خودرو شیراز 1403 به معرض نمایش گذاشت. از بین 3 مدل رونمایی‌شده، موکا، کورسا و کراس‌لند، اکنون 2 مدل به ایران رسیده‌اند.

اوپل کورسا
اوپل کورسا و اوپل موکا
واردات خودرو
پرشیاخودرو
واردات خودرو
اوپل کورسا و اوپل موکا
خودروهای اوپل

اوپل موکا و اوپل کورسا به پیشرانه‌های 1.2 لیتری سه سیلندر توربوشارژر مجهز هستند. این پیشرانه در اوپل کورسا 100 اسب‌بخار قدرت و 205 نیوتن‌متر گشتاور آزاد می‌کند. در نسخه کراس‌اوور، اوپل موکا، این ارقام بالاتر است و به 130 اسب‌بخار قدرت و 230 نیوتن‌متر گشتاور می‌رسد. هر 2 خودرو به گیربکس‌های هشت‌سرعته اتوماتیک مجهز هستند که قدرت و گشتاور را به چرخ‌های جلو منتقل می‌کنند. سیستم تعلیق هر 2 مدل اوپل در جلو از نوع مک‌فرسون و در عقب از نوع میله پیچشی است.

برخی از امکانات خودروهای جدید اوپل به شرح زیر هستند:

شش کیسه هوا، کروز کنترل، ترمزهای دیسکی جلو و عقب، سیستم کنترل پایداری، سنسور پارک و دوربین عقب، سنسور باران، سیستم صوتی به همراه 4 بلندگو و 2 توییتر، سیستم تهویه نیمه اتوماتیک، آینه‌های برقی به همراه گرمکن، سیستم پایش باد تایرها، چراغ‌های LED، ترمز پارک برقی، اتولند، ایزوفیکس و حالات رانندگی مختلف. سنسور پارک جلو نیز به‌صورت سفارشی در این خودروها نصب می‌شود.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی