بازگشت خرید خودرو به بورس کالا؛ تکرار یک اشتباه مهلک
عرضه پیکاپ KMC T8 در بورس کالا بهزودی انجام میشود؛ بنابراین لازم است تا نگاهی دوباره به شرایط خرید خودرو در بورس کالا داشته باشیم.
پس از گذشت یک سال، بار دیگر یک خودروی محبوب به بورس کالا بازگشته است. عرضه پیکاپ KMC T8 در بورس کالا ممکن است بار دیگر علاقهمندان به خرید این خودرو را بهسمت بورس بکشاند؛ بنابراین لازم است تا نگاهی دوباره به شرایط خرید خودرو در بورس کالا داشته باشیم. البته بورس کالا نیز با صدور یک نامه، شرایط خرید خودرو از این بازار را به متقاضیان یادآور شده است. مدیر بازرسی و امور اعضای بورس کالای ایران نامهای را درباره عرضه کیامسی T8 در بورس کالا منتشر کرده که در آن شرایط خرید اتومبیل از بورس کالا ذکر شده است.
شرایط خرید خودرو در بورس کالا کنون به شرح زیر است:
- مهلت ثبت سفارش ساعت 8 صبح روز سهشنبه، 24 بهمنماه است و بهمنظور مدیریت سفارشهای دریافتی مشتریان، کارگزاران امکان مسدودسازی سفارشهای دریافتی را تا ساعت 8:30 روز عرضه خواهند داشت.
- میزان پیشدریافت خرید محصول به میزان 10 درصد است.
- هر کد ملی (اشخاص حقیقی) و همینطور هر شناسه ملی (اشخاص حقوقی) امکان ثبت سفارش یک دستگاه خودرو را دارد.
- اشخاصی که در عرضههای قبلی در بورس کالا، خودرو خریداری کردهاند، بهاستثنای کامیون و کامیونت، امکان ثبت سفارش را نخواهند داشت.
تالار خودروی بورس کالای ایران در روز سهشنبه، 24 بهمنماه، میزبان دو عرضه خواهد بود. عرضه نخست مربوط به کیامسی T8 است. طی این عرضه، 500 دستگاه پیکاپ KMC T8 از سوی کرمانموتور در بورس عرضه خواهد شد. خبر مربوط به این عرضه و جزئیات آن را مدتی پیش در دیجیاتو منتشر کردهایم که از طریق لینک زیر میتوانید به آن دسترسی داشته باشید.
همچنین بخوانید: آغاز عرضه کیامسی T8 در بورس کالا از 24 بهمنماه 1402
عرضه دوم متعلق به شرکت سیباموتور از زیرمجموعههای گروه بهمن است. طی این عرضه، پنجاه دستگاه کامیون کشنده فاو در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت. از سال گذشته و پس از ممنوعیت عرضه خودروهای سواری در بورس کالا، میزان عرضه خودروهای تجاری در این بازار افزایش چشمگیری داشته است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
بازگشت خودرو به بورس کالا بهترین روش برای فروش خودرو با قیمت نزدیک بازار آزاد هست.
با اجرای این روش فروش که ۴ تا خوبی داره که باید در نظر داشته باشیم
اول اینکه دست دلال کوتاه میشه از این حاشیه سود بین قیمت کارخانه و قیمت بازار و این سودی که میره تو جیب دلال میره تو جیب شرکت و کم کم از زیان خارج میشه
این دو شرکت خودرو سازی چون نیروی کار زیادی دارند و برای سرپا موندن و ادامه دادن با این وضعیت از دولت وام میگیرن و این خودش یه ناترازی ایجاد میکنه و روی کسری بودجه اثر میذاره.اگر سودده بشن این مورد رو نخواهیم داشت.
کیفیت خودروها بالاتر میره و میتونن از سودشون صرف تحقیق و توسعه صنعت بکنن.
این رو باید بدونید بیشتر تورم کشور بخاطر بانک ها و شرکت های خودروسازی و چاپ پول هست و اگر بانک ها درست عمل کنند و این سودهای با بهره بالا رو ندن و همچین شرکت های خودروسازی درست کار کنن بانک مرکزی مجبور نیست این ناترازی رو از جیب کل جامعه پرداخت کنه با تورم که بهش میگن مالیات پنهان