ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

باتری زیکر 007
اخبار خودرو

تولیدکننده چینی مدعی ساخت سریع‌ترین فناوری شارژ خودروهای برقی شد: 10 تا 80 درصد در 10 و نیم دقیقه!

سدان زیکر 007 مدل 2025 که چند روز دیگر در دسترس قرار می‌گیرد، اولین خودروی این شرکت چینی با باتری جدید خواهد بود.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۰

شرکت خودروسازی چینی زیکر ادعا می‌کند که باتری‌های خودروی الکتریکی جدیدش سریع‌تر از سایر رقبا ازجمله تسلا شارژ می‌شوند. این شرکت می‌گوید با استفاده از ایستگاه‌های شارژ فوق‌سریع خود، باتری‌های ارتقایافته‌اش را می‌توان از 10 تا 80 درصد در 10 و نیم دقیقه شارژ کرد.

براساس گزارش BBC، سدان زیکر 007 مدل 2025 که چند روز دیگر در دسترس قرار می‌گیرد، اولین خودروی این شرکت چینی با باتری جدید خواهد بود. برای مقایسه، شرکت تسلا می‌گوید 15 دقیقه‌ شارژ به خودرو مدل 3 اجازه می‌دهد 282 کیلومتر را طی کند؛ یعنی کمتر از نیمی از برد مسافتی کامل این خودرو.

باتری جدید زیکر با رکورد سریع‌ترین شارژ در بازار خودروهای برقی

زیکر می‌گوید این باتری حتی در هوای سرد نیز عملکرد خوبی دارد و می‌توان در دمای کمتر از منفی 10 درجه سانتیگراد آن را از 10 تا 80 درصد در کمتر از نیم ساعت شارژ کرد. زیکر پیش‌ازاین گفته بود باتری جدید لیتیوم آهن فسفات آن کامل در چین ساخته شده است.

زیکر متعلق به غول خودروسازی چینی جیلی است؛ سازنده این باتری‌ها نیز Quzhou Jidian EV Tech است که خود متعلق به هلدینگ جیلی به‌ شمار می‌آید.

بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت Sino Auto Insights می‌گوید فناوری شارژ تسلا دیگر در این صنعت پیشرو نیست. ادعاهای جسورانه شرکت زیکر حتی اگر سریع‌ترین باتری خودروهای برقی نباشد، یکی از سریع‌ترین‌ها خواهد بود و همچنان یک دستاورد محسوب می‌شود.

در ماه مه، سهام زیکر وارد بازار بورس نیویورک شد و از سال 2021، این اولین حضور بزرگ شرکتی چینی در بازار ایالات متحده محسوب می‌شود. درحالی‌که دولت بایدن بر واردات خودروهای برقی چین 100 درصد مالیات گمرکی وضع کرده است. به‌طورکلی در چند سال اخیر مقامات ایالات متحده، اتحادیه اروپا و سایر بازارهای بزرگ خودرو نگران گسترش سریع تولیدکنندگان خودروهای برقی چینی در خارج از این کشور آسیایی هستند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی