ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ارزان‌ترین کراس‌اوورهای جهان
خودرو

گران‌ترین خودروهای وارداتی ایران در فهرست ارزان‌ترین کراس‌اوورهای جهان

در مطلب امروز از دیجیاتو، نگاهی به ارزان‌ترین کراس‌اوورهای جهان خواهیم داشت. این قیمت‌ها براساس نرخ بازار آمریکا تهیه شده‌اند

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۲۱:۳۰

طرح واردات خودرو پس از گذشت دو سال، با سرعتی بسیار کند درحال اجراست. طی این طرح خودروهای وارداتی ارزان قیمت با محدوده قیمت کمتر از 20 هزار دلار به بازار ایران رسیدند. البته به‌دلیل عوارض سنگین واردات، قیمت این خودروها در بازار داخلی تا حدود چهار برابر نرخ اصلی نیز افزایش یافته است. ناکارآمدی طرح واردات خودرو باعث شده است تا گران‌ترین خودروهای وارداتی ایران در فهرست ارزان‌ترین کراس‌اوورهای جهان قرار گیرند.

در این مطلب دیجیاتو، نگاهی به ارزان‌ترین کراس‌اوورهای جهان خواهیم داشت. این قیمت‌ها براساس نرخ خودروها در بازار آمریکا تهیه شده‌اند. در این جدول خودروهایی با نرخ کمتر از 20 هزار دلار حضور چندانی ندارند. درواقع هزینه‌های حمل‌ونقل و همچنین پرداخت‌های قانونی اضافه‌شده به قیمت خودروها، باعث می‌شود تا قیمت آن‌ها از محدوده 20 هزار دلار عبور کند. برخی از خودروهای ارائه‌شده در این لیست، جزو خودروهای وارداتی بازار ایران هستند که مقایسه قیمت آن‌ها در آمریکا و ایران با یکدیگر جالب است.

شماره یک ارزان‌ترین کراس‌اوورهای جهان، هیوندای ونیو

هیوندای ونیو درحال‌حاضر ارزان‌ترین کراس‌اوور بازار ایالات‌متحده محسوب می‌شود. قیمت این خودرو با توجه به تریم انتخابی، بین 19,800 الی 21,135 دلار است. این هزینه با احتساب هزینه حمل‌ونقل خودرو اعلام شده است.

ارزان‌ترین کراس‌اوورهای جهان، هیوندای ونیو

زیر کاپوت هیوندای ونیو، پیشرانه 1.6 لیتری چهارسیلندر تنفس طبیعی با 121 اسب‌بخار قدرت قرار گرفته است. در کابین این خودرو دستیارهای کمک راننده و همچنین سیستم صوتی به همراه نمایشگر 8 اینچی لمسی را دریافت خواهید کرد که تجهیزاتی قابل‌قبول در این رده قیمتی هستند.

شماره دو، شورولت ترکس

خودروهای آمریکایی امکان ورود به بازار ایران را ندارند، بااین‌حال نسخه‌های مشابه آن‌ها ممکن است به‌دست مشتریان ایرانی برسد. شورولت ترکس با وجود قیمت پایین، یک کراس‌اوور خوش قیافه محسوب می‌شود. قیمت این خودرو در ارزان‌ترین تریم،‌ 21,495 دلار است.

شورولت ترکس

شورولت ترکس از پیشرانه 1.2 لیتری توربوشارژر با 137 اسب‌بخار قدرت بهره می‌برد. همانند هیوندای ونیو، دستیارهای کمک راننده و سیستم صوتی به همراه نمایشگر را نیز در این خودرو دریافت خواهید کرد.

شماره سه، کیا سول

کیا سول طی دوره‌های قبلی واردات حضور کمرنگی در بازار ایران داشت اما تاکنون خبری از واردات نسل جدید آن به بازار منتشر نشده است. نسخه جدید این خودرو با قیمت 21,565 دلار، کیا سول را در جایگاه سوم ارزان‌ترین کراس‌اوورهای جهان قرار داده است.

کیا سول

این خودرو به موتور دو لیتری با 146 اسب‌بخار قدرت مجهز است. همانند دو خودرو دیگر، نمایشگر لمسی و سیستم‌های کمک راننده را نیز در کیا سول دریافت خواهید کرد.

شماره چهار ارزان‌ترین کراس‌اوورهای جهان، نیسان کیکس

نیسان کیکس ازجمله خودروهایی است که در رویدادهای مختلف به‌عنوان محصول وارداتی بازار ایران معرفی شده است. نیسان کیکس نیز با قیمت 22,400 دلار، در لیست ارزان‌ترین کراس‌اوورهای جهان قرار دارد. این خودرو با موتور 1.6 لیتری چهارسیلندر تنفس طبیعی به بازار عرضه می‌شود.

ارزان‌ترین کراس‌اوورهای جهان، نیسان کیکس

نیسان کیکس حتی در تیپ پایه نیز به دستیارهای کمک راننده مجهز است. این خودرو با مصرف سوخت اندک خود، کم‌مصرف‌ترین کراس‌اوور غیرهیبریدی بازار ایالات‌متحده لقب گرفته است.

شماره پنج، تویوتا کرولا کراس

تویوتا کرولا ازجمله خودروهای وارداتی به بازار ایران است که نسخه کراس آن نیز شانس واردات را دارد. نسخه کراس تویوتا کرولا با قیمت 24,960 دلار، گزینه‌ای محبوب برای علاقمندان به کراس‌اوورهای اقتصادی محسوب می‌شود.

تویوتا کرولا کراس

تویوتا کرولا کراس در تیپ پایه به همراه موتور دو لیتری تنفس طبیعی و گیربکس CVT‌ عرضه می‌شود. همچنین مشتریان می‌توانند سامانه تمام چرخ محرک یا AWD‌ را نیز برای این خودرو سفارش دهند. نه کیسه هوا، دستیارهای ایمنی تویوتا و سیستم صوتی به همراه نمایشگر نیز جای شکایتی را برای این خودرو باقی نمی‌گذارد.

شماره شش، میتسوبیشی اوتلندر اسپرت

میتسوبیشی اوتلندر اسپرت در بازار ما با نام میتسوبیشی ASX‌ شناخته می‌شود و ممکن است تا نسل جدید آن را به کمک آرین موتور در بازار کشورمان ببینیم. این خودرو با قیمت 25,140 دلار، ارزان‌ترین کراس‌اوور تمام چرخ محرک در بازار ایالات‌متحده به‌حساب می‌آید.

میتسوبیشی اوتلندر اسپرت

میتسوبیشی اوتلندر اسپرت همانند تویوتا کرولا کراس، به پیشرانه دولیتری تنفس طبیعی و گیربکس CVT‌ مجهز است. این خودرو نیز دستیارهای رانندگی خودران را به‌همراه نمایشگر سیستم صوتی در خود جای داده است.

شماره هفت، هیوندای کونا

گروه کرمان خودرو از طریق زیرشاخه خود موسوم به KTL، بار دیگر خودروهای هیوندای را برای ایرانیان به ارمغان آورده است. امکان حضور هیوندای کونا به‌عنوان یکی از ارزان‌ترین کراس‌اوورهای جهان نیز دور از انتظار نیست. قیمت این خودرو در تیپ پایه با هزینه حمل‌ونقل، 25,435 دلار است.

هیوندای کونا

تیپ پایه هیوندای کونا با موتور دولیتری تنفس طبیعی به دست مشتریان می‌رسد. سیستم‌های کمک راننده این خودرو نیز کامل هستند. همچنین نمایشگر بزرگ سیستم صوتی این خودرو، هیوندای کونا را به انتخابی مناسب در بین رقبایش تبدیل می‌کند.

شماره هشت ارزان‌ترین کراس‌اوورهای جهان، کیا سلتوس

کیا سلتوس به‌عنوان یکی از ارزان‌ترین کراس‌اوورهای جهان،‌ با قیمتی چند میلیاردی به بازار ایران رسیده است. قیمت نهایی این خودرو برای مشتریان آمریکایی در تیپ پایه، 25,865 دلار تمام می‌شود. این خودرو در آمریکا برخلاف بازار ایران، با پیشرانه قوی‌تر دولیتری تنفس طبیعی عرضه می‌شود.

ارزان‌ترین کراس‌اوورهای جهان، کیا سلتوس

رینگ‌های آلیاژی 17 اینچی، سیستم صوتی به همراه نمایشگر 8 اینچی و دستیارهای رانندگی نیمه خودران ازجمله تجهیزات رفاهی این کراس‌اوور کره‌ای هستند.

شماره نه، هوندا HR-V

هوندا HR-V نیز در صف واردات به بازار ایران قرار دارد و تاکنون دو شرکت از عرضه آن در آینده نزدیک خبر داده‌اند. البته این خودرو با نام هوندا وزل به بازار ما می‌آید. قیمت هوندا HR-V در تیپ پایه برای مشتریان آمریکایی، 25,950 دلار است.

هوندا HR-V

هوندا HR-V ارزان‌ترین شاسی‌بلند این برند در بازار آمریکا به‌حساب می‌آید و تنها در تیپ دیفرانسیل جلو قابل سفارش است. پیشرانه این خودرو 158 اسب‌بخار قدرت دارد و در بخش تجهیزات نیز شاهد مجموعه کامل دستیارهای کمک‌راننده هستیم.

شماره ده، میتسوبیشی اکلیپس کراس

در روزگاری نه‌چندان دور، آرین موتور تصمیم داشت تا میتسوبیشی اکلیپس کراس را در ایران مونتاژ کند. این پروژه عملی نشد و فورتینگ T5 Evo‌ جایگزین آن شد که امروزه این خودرو را به نام لاماری ایما می‌شناسیم. این خودرو ممکن است در دور جدید واردات، توسط آرین‌موتور به بازار ما بیاید.

میتسوبیشی اکلیپس کراس

قیمت میتسوبیشی اکلیپس کراس در تیپ پایه برای مشتریان آمریکایی، 27,790 دلار است. تریم پایه این خودرو با موتور 1.5 لیتری توربوشارژر 152 اسب‌بخاری و گیربکس CVT‌ به دست مشتریان می‌رسد. صفحه نمایش لمسی 8.0 اینچی، چراغ‌های تمام LED، ترمز اضطراری خودکار و هشدارهای خروج از خط در این خودرو به صورت استاندارد قابل دسترسی هستند.

جمع‌بندی ارزان‌ترین کراس‌اوورهای جهان

کارشناسان خودرویی از مدت‌ها پیش نسبت به افزایش قیمت خودروها هشدار داده بودند. همان‌طور که در لیست بالا مشاهده می‌کنید، حتی خرید ارزان‌ترین کراس‌اوور نیز برای مشتریان آمریکایی بیش از 20 هزار دلار هزینه در برخواهد داشت. البته این خودروها در بازار کشورهای حاشیه خلیج فارس همچنان با قیمت‌هایی کمتر قابل خریداری هستند که علت این موضوع حذف آپشن‌های بیشتر برای بازار خاورمیانه است. بااین‌حال روند افزایش قیمت خودروها به‌دلیل پیچیدگی روند تولید برکسی پوشیده نیست.

بنابراین وعده‌هایی برای واردات خودرو اقتصادی به بازار ایران در دنیای واقعیت امکان‌ناپذیر خواهد بود. خودرو اقتصادی برای مشتریان ایرانی در سخت‌گیرانه‌ترین شرایط ممکن، 300 میلیون تومان معادل 7500 دلار قیمت دارد. البته این نرخ را احتساب دلار نیمایی به دست آورده‌ایم و اگر دلار بازار آزاد را مبنای محاسبه قرار دهیم، نرخ نهایی از این میزان نیز بیشتر خواهد شد. بنابراین سطح توقعات خود را از واردات خودرو کاهش دهید، چرا که حتی در صورت ادامه واردات نیز شاهد عرضه خودروهای اقتصادی متناسب با جیب مشتریان ایرانی نخواهیم بود.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • rayacoder
    rayacoder | ۲۲ بهمن ۱۴۰۲

    ما خودمان ري‌را را رایم، ببخشید داریم :)) از شورلت ترکس هم خوش قیافه‌تر و پر از آپشن، امنیت هم در حد لالیگا ، بنشینیم و فقط بخوریم و بخوابیم؟ واردات کنیم که چه؟ پس مافیای مظلوم خودروسازی چه بخورد؟

مطالب پیشنهادی