ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

موجود دریایی
محیط زیست

دانشمندان یک هیولای دریایی عجیب با 20 بازو کشف کردند

به گفته دانشمندان، اکثر ستارگان دریایی دارای 10 بازو هستند، اما گونه جدید از 20 بازوی پَرمانند برای حرکت در زیر آب استفاده می‌کند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۲۳:۵۹

دانشمندان در سواحل قطب جنوب با موجود دریایی کاملاً جدیدی روبه‌رو شده‌اند که 20 بازو و بدنی شبیه به توت فرنگی دارد. موجود جدید بخشی از گروه زنبق‌های دریایی قطب جنوبی محسوب می‌شود و به‌طور گسترده با ستاره‌های دریایی مرتبط است.

«گرگ روس»، استاد زیست‌شناسی دریایی در دانشگاه کالیفرنیا، درباره این کشف جدید به اینسایدر گفت که موجود شبیه به توت فرنگی می‌تواند نزدیک به 20 سانتی‌متر طول داشته باشد. این موجود بیگانه‌مانند در نگاه اول احتمالاً شبیه به توت ‎فرنگی به نظر نرسد، اما اگر روی بدن آن زوم کنید، شباهت آن به میوه را پیدا خواهید کرد.

ویژگی‌های موجود دریایی جدید

ازجمله مشخصات موجود شبیه به توت فرنگی کشف‌شده در قطب جنوب می‌توان به بازوهای بلند و پَرمانند آن اشاره کرد که در تصویر کاملاً قابل مشاهده است. به گفته روس، این بازوها به حرکت‌کردن موجود در زیر آب کمک می‌کنند.

بااین‌حال، ویژگی منحصر‌به‌فردی که باعث شده است این موجود جدید موردتوجه دانشمندان قرار بگیرد، تعداد بازوهای آن است؛ زیرا به گفته دانشمندان، «اکثر ستارگان دریایی پَرمانند دارای 10 بازو هستند.» همچنین طبق مقاله دانشمندان، این موجود در جایی بین 65 تا حدود 1170 متر زیر آب کشف شده است.

نام رسمی گونه تازه کشف‌شده، Promachocrinus Fragarius است و به گروه Crinoidea تعلق دارد که شامل ستاره‌های دریایی و خارپشت‌های دریایی می‌شود. همچنین Fragarius که در نام این موجود استفاده شده، از کلمه لاتین «Fragum» به معنای توت فرنگی گرفته شده است که به ظاهر آن اشاره دارد.

دانشمندان همچنین اشاره کردند که در ابتدا فقط یک گونه (Promachocrinus Kerguelensis) در زیر گروه ستاره‌های دریایی پَرمانند قطب جنوب وجود داشته است. اما با کشیدن توری در امتداد اقیانوس جنوبی برای یافتن نمونه‌های بیشتری از این موجودات، تیمی از دانشمندان استرالیایی و ایالات‌متحده توانستند چهار گونه جدید را شناسایی کنند که می‌توانند در این زیر گروه قرار بگیرند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی