ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سرمایه‌گذاری اپل در تولید آهن‌رباهای خاکی کمیاب آمریکا
مالی و سرمایه گذاری

اپل 500 میلیون دلار در تولید آهن‌رباهای خاکی کمیاب در آمریکا سرمایه‌گذاری می‌کند

اپل از عناصر خاکی کمیاب بازیافتی در تولید آیفون‌ استفاده می‌کند.

مهدی فروغی
نوشته شده توسط مهدی فروغی | ۲۴ تیر ۱۴۰۴ | ۱۸:۳۰

اپل در راستای توسعه زنجیره تأمین داخلی و تحقق وعده 500 میلیارد دلاری سرمایه‌گذاری در آمریکا، از سرمایه‌گذاری 500 میلیون دلاری جدیدی برای تولید و بازیافت آهن‌رباهای خاکی کمیاب در ایالات متحده خبر داده است.

براساس گزارش‌ها، این سرمایه‌گذاری بلندمدت به‌صورت مشترک با شرکت MP Materials صورت می‌گیرد که تنها تولیدکننده کامل عناصر خاکی کمیاب در ایالات متحده است.

سرمایه‌گذاری اپل در تولید آهن‌رباهای خاکی کمیاب آمریکا

براساس این توافق، اپل متعهد شده است آهن‌رباهای خاکی کمیاب تولیدشده در کارخانه اصلی MP Materials در Fort Worth ایالت تگزاس را خریداری کند. همچنین، قرار است این کارخانه با مجموعه‌ای از خطوط تولید آهن‌ربای نئودیمیم که به‌طور خاص برای محصولات اپل طراحی شده‌اند، توسعه یابد. به گفته اپل، این خطوط تولید منحصراً برای ساخت آهن‌رباهایی به‌کار خواهند رفت که در دستگاه‌هایی نظیر آیفون، مک‌بوک و سایر محصولات آینده اپل استفاده می‌شوند.

سرمایه‌گذاری اپل در تولید آهن‌رباهای خاکی کمیاب آمریکا

در گام بعدی، اپل و MP Materials قصد دارند یک مرکز بازیافت عناصر خاکی کمیاب در منطقه ماونتین‌پس کالیفرنیا راه‌اندازی کنند. هدف از این مرکز، توسعه مواد آهن‌ربایی جدید و ابداع فناوری‌های نوآورانه برای افزایش عملکرد آهن‌رباهاست. اپل تأکید کرده که این پروژه‌ها باعث ایجاد ده‌ها فرصت شغلی جدید در حوزه‌های تولید پیشرفته و تحقیق و توسعه خواهد شد.

این همکاری ادامه روندی است که اپل از سال 2019 آغاز کرده و طی آن استفاده از مواد 100 درصد بازیافتی در آهن‌رباهای محصولاتش را گسترش داده است. نخستین بار، عناصر خاکی کمیاب بازیافتی در موتور Taptic آیفون 11 به‌کار رفت. اکنون اپل می‌گوید تقریباً تمام آهن‌رباهای مورد استفاده در دستگاه‌هایش از مواد بازیافتی ساخته می‌شوند.

«تیم کوک»، مدیرعامل اپل، در بیانیه‌ای اعلام کرد:

«در اپل، تمامی فعالیت‌های ما برپایه نوآوری‌های آمریکایی شکل گرفته و مفتخریم که سرمایه‌گذاری خود را در اقتصاد ایالات متحده گسترش می‌دهیم. این شراکت نقش مهمی در تقویت تأمین مواد کلیدی در داخل کشور ایفا خواهد کرد.»

این پروژه بخشی از صندوق تولید پیشرفته آمریکا اپل است که در سال 2017 راه‌اندازی شد و درحال‌حاضر نقش کلیدی در تحقق اهداف تولید داخلی این شرکت ایفا می‌کند. همکاری اپل با MP Materials همچنین پاسخی عملی به فشارهای سیاسی برای افزایش سرمایه‌گذاری فناوری در خاک آمریکاست.

مهدی فروغی

فارغ‌التحصیل شیمی دانشگاه تهران و ارشد زبان انگلیسی، اما عشق اصلیم سینماست؛ دنیایی که همیشه در آن غرق می‌شوم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی