ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

Untitled
مالی و سرمایه گذاری

فاکسکان، تولیدکننده اصلی اپل، 1.5 میلیارد دلار در هند سرمایه‌گذاری می‌کند

فاکسکان می‌خواهد بخشی از خطوط تولید خود را به هند ببرد.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۰

فاکسکان با هدف توسعه کار خود، قصد دارد بیش از 1.5 میلیارد دلار در هند برای راه‌اندازی تأسیسات جدید سرمایه‌گذاری کند. این شرکت درحال‌حاضر چندین پروژه، ازجمله کارخانه‌هایی در کارناتاکا و تلانگانا در هند را در دست اجرا دارد.

فاکسکان یکی از تأمین‌کنندگان اصلی اپل است و نقش مهمی در مونتاژ آیفون ایفا می‌کند. پرونده مالی مربوط به فاکسکان نشان می‌دهد که این سرمایه‌گذاری کمک می‌کند تا این شرکت بتواند نیازهای عملیاتی خود را برآورده کند. این سرمایه‌گذاری دو ماه پس از زمانی صورت می‌گیرد که شرکت تایوانی اعلام کرد که قصد دارد تا سال آینده میلادی نیروی کار و سرمایه‌گذاری خود را در هند دو برابر کند.

سرمایه‌گذاری 1.5 میلیارد دلاری فاکسکان در هند

فاکسکان با بسیاری از شرکت‌ها ازجمله اپل کار می‌کند و دستگاه‌های آن‌ها را در کارخانه‌های خود در چین مونتاژ می‌کند. بسیاری از غول‌های فناوری به‌دنبال انتقال بخشی از پایگاه تولید خود به هند هستند. این موضوع به‌‌شکلی است که برخی تحلیلگران، هند را «چین+1» توصیف می‌کنند.

فاکسکان در سال‌های 2001 تا 2017 و در حدود بیش از 15 سال در چین فعالیت می‌کرد. با توجه به تنش‌های بین ایالات‌متحده و چین از سال 2018، این روند تغییر کرد. فاکسکان که سه کارخانه تولیدی در هند دارد، اوایل سال جاری میلادی از سرمایه‌گذاری مشترک 19.5 میلیارد دلاری ساخت تراشه با ودانتا خارج شد، اما در همان مقطع زمانی اعلام کرد که نسبت به جاه‌طلبی‌ در هند اطمینان دارد.

در ماه اوت، این شرکت اعلام کرد که قصد دارد 600 میلیون دلار در دو پروژه در ایالت کارناتاکا در جنوب هند برای تولید تجهیزات تراشه و اجزای بدنه آیفون‌ها سرمایه‌گذاری کند. گزارش درآمد سه‌ماهه سوم این شرکت نشان می‌دهد که این رویکرد می‌تواند روندی روبه‌رشد برای فاکسکان در هند ایجاد کند و این شرکت می‌تواند با چنین سرمایه‌گذاری، به رشد خود ادامه دهد.

تینا پورشاهید

کارشناسی برق الکترونیک و ارشد MBA خوندم. حدود بیش از ۷۰۰۰ عنوان خبر در حوزه فناوری، علمی و کسب و کار نوشتم. هشت عنوان کتاب ترجمه کردم و در تدوین ۱۶ استاندارد ملی همکاری داشتم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی