کوالکام به اتهام رفتار ضدرقابتی با جریمه 265 میلیون دلاری اتحادیه اروپا مواجه شد
البته کوالکام هنوز میتواند به دیوان دادگستری اتحادیه اروپا که بالاترین دیوان اروپا محسوب میشود، شکایت کند.
دومین دادگاه عالی اروپا روز چهارشنبه جریمه ضدانحصار اتحادیه اروپا برای کوالکام، غول سازنده تراشه مستقر در ایالات متحده را تایید کرد. بااینوجود، کوالکام باید 238.7 میلیون یورو (265.5 میلیون دلار) جریمه پرداخت کند، هرچند جریمه اولیه 242 میلیون یورو در نظر گرفته شده بود.
براساس گزارش رویترز، کمیسیون این جریمه را در سال 2019 درنظرگرفته است و در آن زمان گفت که کوالکام با تکنیکی موسوم به «قیمتگذاری غارتگرانه»، بین سالهای 2009 تا 2011 تراشههای خود زیر قیمت فروخته است. ظاهراً کوالکام با استراتژی خود تلاش داشته تا باعث ناکامی Icera، تولیدکننده نرمافزار بریتانیایی شود که اکنون بخشی از انویدیا است.
رد تمام استدلالهای کوالکام برای تجدیدنظر
کوالکام در حکم تجدیدنظر خود استدلال کرده بود که چیپستهای باند پایه 3G آن که در این پرونده به آنها اشاره شده است، تنها 0.7 درصد از بازار سامانه جهانی مخابرات سیار (UMTS) را به خود اختصاص دادهاند، بنابراین آنها توانایی حذف رقبا از بازار چیپستها را ندارند.
بااینحال، تمام استدلالهای مطرحشده توسط کوالکام، به استثنای یک مورد مربوط به مبلغ جریمه، پس از انجام بررسیهای دقیق رد شدهاند.
کوالکام میتواند در مورد موضوعات حقوقی به دیوان دادگستری اتحادیه اروپا که بالاترین دیوان اروپا محسوب میشود، شکایت کند.
این شرکت دو سال پیش توانسته بود دیوان دادگستری را متقاعد کند تا یک جریمه ضدانحصار 997 میلیون یورویی را حذف کند. این جریمه به سال 2018 مربوط میشود و ظاهراً از سال 2011 و 2016 کوالکام میلیاردها دلار به اپل پرداخت کرده تا بهمنظور جلوگیری از رقابت، در تمام آیفونها و آیپدها از تراشههای کوالکام استفاده شود.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.