ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

متاورس
مالی و سرمایه گذاری

ارزش بازار متاورس در مراقبت‌های بهداشتی تا سال 2033 به 500 میلیارد دلار می‌رسد

ٰکارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که این بازار با نرخ رشد مرکب سالانه (CAGR) بین 26.3 تا 49.3 درصد پیش خواهد رفت.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۰

توسعه متاورس در سال 2024 همچنان ادامه دارد و در حالی که هنوز هیچ برنامه مهمی برای تشویق به پذیرش انبوه آن ارائه نشده، اما این فناوری جایگاه خود در بازار مراقبت‌های بهداشتی را پیدا کرده است. حالا چندین شرکت تحقیقاتی، گزارش‌هایی را منتشر کرده‌اند که در آن‌ها ادعا شده ارزش بازار متاورس در زمینه مراقبت‌های بهداشتی تا سال 2023 به حدود 500 میلیارد دلار خواهد رسید.

براساس این گزارش‌ها، ارزش بازار جهانی مراقبت‌های بهداشتی متاورس در سال 2023 حدود 8.97 تا 10.5 میلیارد دلار بوده است. کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که این بازار با نرخ رشد مرکب سالانه (CAGR) بین 26.3 تا 49.3 درصد پیش خواهد رفت.

در طول دو سال گذشته، اکثر تحلیلگران پیش‌بینی کرده بودند که ارزش این بازار تا سال 2033 به حدود 80 تا 100 میلیارد دلار خواهد رسید. با این حال، Spherical Insights در گزارش جدید خود ادعا می‌کند که ارزش بازار متاورس حوزه مراقبت‌های بهداشتی در همین مدت به بیش از 496.23 میلیارد دلار خواهد رسید.

در این گزارش آمده است:

«انتظار می‌رود که ارزش جهانی متاورس در مراقبت های بهداشتی از 8.97 میلیارد دلار در سال 2023 به 496.26 میلیارد دلار تا سال 2033 افزایش یابد.»

کاربرد متاورس در مراقبت‌های بهداشتی

در حالی که واقعیت‌مجازی همیشه محبوب بوده است، اما در طول چند سال گذشته شاهد فناوری‌های واقعیت افزوده‌ای بوده‌ایم که برای برنامه‌های آموزشی و جراحی پتانسیل بسیار خوبی از خود نشان داده‌اند.

همانطور که کارشناسان نویسنده گزارش Spherical Insights توضیح می‌دهند، جراحان می‌توانند از دستگاه‌های واقعیت افزوده برای برنامه‌ریزی و هدایت روش‌های جراحی و همچنین دریافت اطلاعات لحظه‌ای مربوط به بیماران خود استفاده کنند.

غول‌های فناوری مانند مایکروسافت، انویدیا، گوگل و البته متا از جمله شرکت‌های بزرگی هستند که تاکنون سرمایه‌گذاری‌های قابل‌توجهی در متاورس داشته‌اند.

در این گزارش همچنین به افزایش چشمگیر میزان استفاده از فناوری پزشکی از راه دور (Telemedicine) اشاره شده است که از زمان شیوع ویروس کرونا مورد توجه قرار گرفت. طبق گفته محققان، قبل از همه‌گیری کووید-19 تنها 11 درصد از آمریکایی‌ها از پزشکی از راه دور استفاده می‌کردند، اما این میزان از آن زمان تاکنون 76 درصد افزایش یافته است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی