ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جنسن هوانگ انویدیا
مالی و سرمایه گذاری

درآمد سالانه انویدیا احتمالاً تا 2026 به 130 میلیارد دلار می‌رسد

تحلیلگران تخمین می‌زنند که درآمد سالانه انویدیا به‌لطف پیشرفت‌های هوش مصنوعی تا سال 2026 به 130 میلیارد دلار برسد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۹:۰۰

انویدیا با کمک موفقیت‌های هوش مصنوعی ارزش بازار خود را به بالای 2 تریلیون دلار رسانده و حالا سومین شرکت باارزش جهان است. اکنون گزارشی تازه از بلومبرگ تخمین می‌زند که درآمد سالانه انویدیا تا سال 2026 به رقم شگفت‌انگیز 130 میلیارد دلار برسد.

تحلیلگران بلومبرگ در پیش‌بینی جدیدی اعلام کرده‌اند که درآمد سالانه انویدیا تا سال 2026 با افزایش پنج برابری نسبت به سال 2023، به 130 میلیارد دلار خواهد رسید. تیم سبز بخش اعظم این موفقیت را مدیون فناوری هوش مصنوعی خواهد بود.

طبق داده‌های این خبرگزاری، انویدیا در سال 2021 درآمد 30 میلیارد دلاری داشت، اما رفته‌رفته رشد پیدا کرد و با رونق‌گرفتن هوش مصنوعی در بیش از یک سال اخیر، صعود خیره‌کننده خود را آغاز کرد. حالا به‌نظر نمی‌رسد که این روند به این زودی‌ها متوقف شود.

پیش‌بینی رشد خیره‌کننده درآمد انویدیا

تحلیلگران بازار در شرکت Omdia نیز به آینده انویدیا خوشبین هستند. این شرکت می‌گوید تیم تراشه‌ساز سبز در سال جاری میلادی از کسب‌وکار دیتاسنترهای مبتنی بر GPU حدود 87 میلیارد دلار درآمد کسب خواهد کرد تا رشد سالانه 150 درصدی را تجربه کند.

انویدیا می‌خواهد قابلیت‌های خنک‌سازی مبتنی بر مایع را به دیتاسنترهای خود اضافه کند. این مسئله نشان می‌دهد که این شرکت به‌دنبال عرضه بهینه‌سازی‌های نسلی برای محصولات هوش مصنوعی خود است.

بااین‌حال، باید ذکر کنیم که اعداد فوق تنها تخمین‌هایی درباره آینده انویدیا هستند و ممکن است محقق نشوند. وضعیت بازار فناوری نوسانات زیادی دارد و تحت تأثیر تصمیمات زیادی ازجمله از سمت سیاست‌مداران است. به‌همین خاطر، نمی‌توان با اطمینان پیش‌بینی کرد که در آینده این بازار چه اتفاقاتی خواهد افتاد.

با توجه به اینکه افرادی مثل «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI ظاهراً به‌دنبال توسعه تراشه‌های اختصاصی برای هوش مصنوعی هستند، باید ببینیم آیا سهم بازار انویدیا در این بازار کاهش پیدا می‌کند یا خیر. در مجموع به‌نظر می‌رسد که تحول هوش مصنوعی، نوید سال‌های هیجان‌انگیزی را برای آینده بازار می‌دهد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی