ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

درآمد سود و مخارج انتقالی تپسی
مالی و سرمایه گذاری

 هزینه جذب کاربر تپسی از درآمدش پیشی گرفت

آن‌طور که پیداست، رقابت برای افزایش سهم بازار برای تپسی بسیار گران تمام شده است.

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۱ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۷

تپسی در دوره 9 ماهه امسال، هزار و 505 میلیارد تومان درآمد و 276 میلیارد تومان سود خالص کسب کرد. این شرکت علاوه‌بر هزینه‌های عملیاتی و اداری، هزار و 775 میلیارد تومان برای جذب سفیر و کاربر هزینه کرده است. این رقم 18 درصد بیشتر از درآمد این تاکسی اینترنتی است.

صورت‌های مالی حسابرسی‌نشده این شرکت روی کدال نشان می‌دهد درآمد تپسی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته دوبرابر شده است. هزینه‌های عملیاتی آن نیز به همین نسبت افزایش یافته است.

۹ ماه ۱۴۰۳ (میلیارد تومان)تغییر نسبت به مدت مشابه ۱۴۰۲ (درصد)
درآمد عملیاتی1505102
هزینه عملیاتی1051100
هزینه فروش، اداری و عمومی106139
سود خالص277125
صورت سود و زیان تپسی (حسابرسی نشده)

بخش دیگری از هزینه‌های تپسی مربوط به مخارج انتقالی است. هزینه‌هایی که بابت جذب سفیر و ایجاد انگیزه در آنها و هزینه‌های بازاریابی برای جذب مسافران است. این تاکسی اینترنتی در 9 ماه امسال هزار و 775 میلیارد تومان صرف این موضوع کرده است که بیش از درآمد عملیاتی‌اش است. آن‌طور که پیداست، رقابت برای افزایش سهم بازار برای تپسی بسیار گران تمام شده است.

طبق قوانین حسابداری، 410 میلیارد تومان از این رقم مستهلک شده و با درج در سرفصل هزینه‌های عملیاتی، روی سود شرکت اثر گذاشته است تا سود خالص تپسی 276 میلیارد تومان گزارش شود. هزار و 365 میلیارد تومان دیگر اثری روی سود خالص نداشته و در سال‌های بعد مستهلک خواهد شد.

عبور تعداد راننده‌ها از 3 میلیون

طبق گزارش تفسیری هیئت‌مدیره، تعداد راننده‌های تأییدشده تپسی به 3 میلیون و 90 هزار راننده رسیده است. این تاکسی اینترنتی همچنین 29 میلیون و 590 هزار مسافر ثبت‌شده دارد.

تپسی با اسپانسری برنامه «هزار و یک» شبکه نسیم امیدوار است بیش از 4 میلیون کاربر جدید کسب کند. این برنامه از هفته گذشته شروع شده و هر شب 200 میلیون تومان جایزه به شرکت‌کنندگان در مسابقه اهدا می‌شود. مسابقه‌ای که فقط بر بستر تپسی اجرا می‌شود.

مجتبی آستانه

دانشجوی برق بودم، تو دانشگاه برنامه‌نویسی درس می‌دادم، اما در نهایت خبرنگار شدم. چراییش هم به یک سوال تکراری هم‌دانشگاهیم بر می‌گرده: «چرا نمی‌نویسی؟». بررسی صورت‌های مالی و تحلیل کسب‌وکارها رو دوست دارم و سفیر افتخاری شله مشهدی‌ام.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی