ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گجت ها

نگاه اولیه رسانه‌ها به هدست اپل ویژن پرو؛ وزن بالا و مشکلات کیبورد مجازی

در این بررسی‌های عملی به برخی نقاط قوت و ضعف هدست اپل ویژن پرو اشاره شده است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۰

هدست واقعیت ترکیبی اپل ویژن پرو از 13 بهمن‌ماه وارد بازار خواهد شد و حالا این دستگاه پیش از عرضه رسمی، در اختیار آزمایش‌کنندگان نشریه‌های حوزه فناوری قرار گرفته است تا اطلاعات جدیدی را از تجربه عملی آن منتشر کنند. در این مطلب، به‌طور خلاصه نظر دو رسانه درباره اپل ویژن پرو را مرور می‌کنیم.

انگجت (Engadget) در بررسی کوتاه و عملی خود از هدست اپل ویژن پرو، در قدم اول به تناسب این دستگاه اشاره می‌کند. البته نسخه‌ای که در دسترس این نشریه قرار گرفته است، با داشتن یک بند که پشت سر کشیده می‌شود، با نسخه‌ای که در WWDC 2023 به نمایش گذاشته شد، تفاوت دارد. نویسنده این نشریه یادداشت می‌کند که پس از 15 دقیقه احساس سنگینی را از دستگاه دریافت و پنج دقیقه بعد آن دردهایی را تجربه کرده است.

پس از آن به تجربه جدید هدست اپل برای تایپ اشاره شده است که با صفحه‌کلید شناور خود و پشتیبانی از سیستم‌هایی چون ردیابی چشم، از نظر نویسنده انگجت عملکرد «بسیار خوبی» دارد. به گفته او، تجربه استفاده از این سیستم هرچند مانند صفحه‌کلید واقعی نیست، اما برای عبارات کوتاه انتظارات را برآورده می‌کند. بااین‌حال به گفته آن‌ها، صفحه‌کلید هدست هنوز نیاز به بهبود دارد.

انگجت همچنین یک نسخه بتا از برنامه +Disney را روی هدست آزمایش کرده و طبق گفته منتقد این نشریه، ویژن پرو عملکرد بسیار خوبی در ارائه یک تجربه همه‌جانبه داشته است.

درنهایت یکی از نویسندگان انگجت هرچند از ویژن پرو به‌عنوان یکی از «بهترین و فکرشده‌ترین» هدست‌ها یاد کرده، اما می‌گوید که مایل نیست حتی برای دریافت چنین تجربه شگفت‌انگیزی، ساعت‌ها از یک دستگاه 3500 دلاری استفاده کند.

نظر ورج درباره هدست واقعیت ترکیبی اپل ویژن پرو

ورج (The Verge) نشریه معتبر دیگری است که به‌سراغ اپل ویژن پرو رفته است و توضیح می‌دهد که گذاشتن آن روی سر با سایر هدست‌های واقعیت مجازی مانند متا کوئست (Meta Quest) تفاوت چندان زیادی ندارد. نویسنده این نشریه نیز به مشکلاتی درباره صفحه‌کلید مجازی دستگاه اشاره کرده و همچنین ظاهراً در برخی ژست‌های حرکتی آن نیز مشکلاتی وجود داشته است.

درنهایت «ویکتوریا سانگ»، نویسنده ورج اشاره می‌کند که از زمان نمایش اولیه این محصول تاکنون، همچنان مطمئن نیست که هدست واقعیت ترکیبی اپل ویژن «در دنیای واقعی» چه وظیفه‌ای را ایفا خواهد کرد.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی