ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اپل ویژن پرو
گجت ها

بلومبرگ: اپل تا پایان 2025 نسخه ارزان‌تری از هدست ویژن پرو را عرضه می‌کند

بلومبرگ در گزارشی ادعا می‌کند که اپل همین حالا مشغول کار روی نسخه ارزان‌تری از هدست ویژن پرو برای سال 2025 است.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۰

قیمت نجومی هدست اپل ویژن پرو که هفته پیش معرفی شد، بسیاری از طرفداران این شرکت را سرخورده کرد. این دستگاه قرار نیست تا اوایل سال 2024 روانه بازار شود، اما حالا گزارشی تازه می‌گوید که این شرکت می‌خواهد در سال 2025 نسخه ارزان‌تری از این محصول را عرضه کند.

به گزارش «مارک گرمن» از بلومبرگ، اپل در تلاش است که تا پایان سال 2025 یک نسخه ارزان‌تر از هدست واقعیت ترکیبی خود را به بازار بفرستد. علاوه‌براین، کوپرتینویی‌ها روی نسخه دیگری از ویژن پرو کار می‌کنند که پردازنده سریع‌تر و عملکرد بهتری خواهد داشت.

با توجه به نام محصول فعلی اپل، گرمن حدس می‌زند که نام نسخه ارزان‌تر این هدست چیزی شبیه به «اپل ویژن» یا حتی «اپل ویژن وان» باشد. اما این شرکت چگونه می‌تواند قیمت این دستگاه را پایین بیاورد؟ درحال‌حاضر گران‌ترین اجزای هدست ویژن پرو تراشه‌های M2 و R1، دو نمایشگر microLED 4K و دوربین و حسگرهای دستگاه هستند.

اپل ویژن پرو چگونه می‌تواند ارزان‌تر شود؟

اپل برای کاهش هزینه‌ها، احتمالاً کیفیت نمایشگرها را پایین می‌آورد و سرعت پردازنده را کم می‌کند. به‌علاوه، این احتمال وجود دارد که از دوربین‌ها و حسگرهای کمتری در نسخه ارزان‌تر استفاده شود. از طرف دیگر، ممکن است بلندگوها هم از روی این محصول کنار گذاشته شوند و اپل از کاربر بخواهد تا با کمک ایربادهای معمولی مثل ایرپاد صدا را دریافت کند.

این شرکت ممکن است طراحی هدبند هدست را هم ساده‌تر کند و تنظیم فاصله بین چشم‌ها را به‌صورت دستی درآورد. همچنین احتمالاً شاهد حذف دوربین سه‌بعدی خواهیم بود و باید انتظار فریم ارزان‌تر و کیفیت تولید پایین‌تری باشیم. با این تغییرات، قیمت این محصول می‌تواند چند صد دلار کاهش داده شود.

با تمام این‌ها، گرمن باور دارد که اپل در چند بخش تغییری برای کاهش هزینه‌ها ایجاد نخواهد کرد. برای مثال، نمایشگر خارجی یا EyeSight و سیستم ردیابی چشم و دست قرار نیست تغییری داشته باشند؛ بنابراین نسخه‌های ارزان‌تر هم همچنان از این قابلیت‌ها بهره خواهند برد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی