ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

VR
گجت ها

ادعای یک استارتاپ بریتانیایی: توسعه اولین هولوگرام جهان با وضوح مشابه چشم انسان

این استارتاپ مدعی است که اولین هولوگرام با وضوح مشابه چشم انسان را ایجاد کرده. اولین هدف این فناوری، بازی‌های VR است.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۲ بهمن ۱۴۰۲ | ۲۰:۰۰

استارتاپ بریتانیایی VividQ ادعا می‌کند که اولین هولوگرام با وضوح مشابه شبکیه چشم انسان را ایجاد کرده است. اولین هدف این فناوری، بازی‌های VR است.

استارتاپ VividQ می‌گوید این دستاورد نقطه عطفی است که هولوگرام‌ با آن اکنون می‌تواند با وضوحی در حد چشم انسان مطابقت داشته باشد. این شرکت اضافه می‌کند که نتیجه این دستاورد، تجربه دیدن طبیعی‌تر از هر زمان دیگری است. VividQ قصد دارد این فناوری را در نسل بعدی هدست‌های واقعیت مجازی به کار گیرد.

تجربه‌ طبیعی‌تر و واقعی‌تر از دیدن با فناوری جدید استارتاپ VividQ

برای ایجاد هولوگرام، این شرکت امواج نور را برای نمایش اشیا در فضای سه‌بعدی مهندسی می‌کند. این تکنیک نحوه دیدن اجسام را بهبود می‌بخشد. استارتاپ VividQ تصاویر تولیدشده توسط کامپیوتر را از طریق نمایشگر 4K با کارایی بالا نمایش می‌دهد. در نتیجه، اشیای هولوگرافی سه‌بعدی را می‌توان در هر فاصله‌ای در محدوده کانونی شخص قرار داد. سپس کاربران می‌توانند به‌صورت طبیعی فوکوس را بین اشیا تغییر دهند.

استارتاپ VividQ انتظار دارد که این فناوری ابتدا در برنامه‌های کاربردی واقعیت مجازی و واقعیت ترکیبی، به ویژه بازی‌ها به‌کار گرفته شود. در یک بیانیه مطبوعاتی، این شرکت اعلام کرد که هولوگرام‌ها سطوح بی‌نظیری از تجربه‌های مختلف را به کاربران ارائه می‌دهند.

در هدست‌های واقعیت مجازی، کاربران می‌توانند هولوگرام‌ها را با توجه به زاویه دید خود تنظیم کنند. همچنین کاربران می‌توانند فوکوس را تغییر داده و فاصله اشیای دیجیتالی را نیز تغییر دهند که این امر باعث کاهش عوارض جانبی مانند حالت تهوع، خستگی چشم و سردرد می‌شود.

استارتاپ VividQ، هولوگرام‌های با وضوح مشابه شبکیه چشم را با نمایشگر LCoS (کریستال مایع روی سیلیکون) و با کارایی بالا از شرکت JVCKenwood (JKC) که یک شرکت الکترونیک ژاپنی است، به نمایش گذاشته است. این دو شرکت اکنون برای تجاری‌سازی این فناوری با یکدیگر همکاری می‌کنند.

تینا پورشاهید

کارشناسی برق الکترونیک و ارشد MBA خوندم. حدود بیش از ۷۰۰۰ عنوان خبر در حوزه فناوری، علمی و کسب و کار نوشتم. هشت عنوان کتاب ترجمه کردم و در تدوین ۱۶ استاندارد ملی همکاری داشتم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی