ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بنیان گذاران استارتاپ OASYS NOW
استراتژی رشد

استارتاپ مهندس ایرانی برنده جایزه یک میلیون یورویی رویداد Slush 100 شد

«نیما سلامی» به‌عنوان هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل استارتاپ سلامتی OASYS NOW برنده جایزه یک‌میلیون یورویی مسابقه Slush 100 شد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۴ آذر ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۰

استارتاپ OASYS NOW که در شهر دلفت هلند مستقر است، برنده جایزه یک‌میلیون یورویی مسابقه Slush 100 شد. این استارتاپ در حوزه سلامت فعالیت می‌کند و یک ایرانی هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل آن است.

استارتاپ OASYS NOW را «نیما سلامی» و «سارا اوکویجسن» (Sara Okhuijsen) تأسیس کردند. این استارتاپ مدعی است می‌خواهد نقشی اساسی در حل چالش‌های پیش روی شرکت‌های توسعه‌دهنده دارو ایفا کند. این استارتاپ به شناسایی کاندیداهای مناسب برای کارآزمایی‌های بالینی و مطالعات تحقیقی کمک خواهد کرد و برای افراد مبتلا به بیماری‌های نادر، مزمن و خطرناک که باید به درمان‌های جدید دسترسی سریع داشته باشند، اهمیت دارد.

نیما سلامی دیپلم خود را از دبیرستان البرز در تهران دریافت کرد و برای تحصیل در رشته ریاضیات در دانشگاه اوترخت هلند از کشور خارج شد. او در رشته علوم کامپیوتر دانشگاه دلفت نیز تحصیل کرده است. سلامی مه 2021 همراه سارا اوکویجسن OASYS NOW را تأسیس کرد و هنوز هم سمت مدیرعاملی این استارتاپ را برعهده دارد. اوکویجسن نیز مدیر ارشد فناوری شرکت است.

نیما سلامی و سارا اوکویجسن
نیما سلامی و سارا اوکویجسن

جایزه یک‌میلیون یورویی برای استارتاپ ایرانی ساکن هلند

OASYS NOW به‌عنوان برنده این مسابقه از 2 صندوق سرمایه‌گذاری اروپایی یک‌میلیون یورو دریافت می‌کند. به‌علاوه، رهبران این صنعت به آن مشاوره خواهند داد تا پلتفرم سلامت شخصی و متمرکز بر بیمار خود را توسعه دهد. این استارتاپ همچنین مشغول توسعه نخستین پلتفرم هوش مصنوعی جذب بیمار برای کارآزمایی‌های بالینی است و 2 محصول اصلی دارد:

  • اپ GRIP: این اپلیکیشن به کاربران کمک می‌کند کنترل داده‌های سلامتی خود را به دست بگیرند. به‌علاوه، اطلاعاتی درباره سلامتی افراد به آنها می‌دهد و در پیداکردن کارآزمایی‌های بالینی مناسب به بیماران کمک می‌کند تا سریع‌تر به درمان‌های مدنظرشان دسترسی پیدا کنند.
  • پلتفرم ELaiGIBILE: این پلتفرم فرایند شناسایی بیماران واجد شرایط برای کارآزمایی‌های بالینی را سرعت می‌بخشد. با این کار، زمان این پروسه برای بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و سازمان‌های تحقیقاتی از چند ماه به چند دقیقه کاهش می‌یابد.

2 استارتاپ دیگری که به جمع 3 استارتاپ برتر این مسابقه راه یافتند، Dev Ally از ایرلند و Mohana از کانادا بودند. اولی پلتفرم دیجیتال دسترسی‌پذیری است که طراحی شده تا برای پذیرش و تطابق با درخواست‌ها و دستورالعمل‌ها به سازمان‌ها کمک کند. دومی نیز پلتفرمی برای کمک به زنان است تا در تشخیص، درک و انجام اقدامات لازم برای مشکلات هورمونی زمان و زحمت کمتری متحمل شوند.

مسابقه Slush 100 یکی از جذاب‌ترین رقابت‌های استارتاپی در جهان است که هرساله با شرایطی مخصوص به خود برگزار می‌شود. استارتاپ‌ها برای شرکت در این مسابقه باید در اروپا یا آمریکای شمالی مستقر باشند و از سال 2020 به بعد تأسیس شده باشند. همچنین نباید از طریق واگذاری سهام بیشتر از 750 هزار یورو سرمایه جذب کرده باشند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Axiom
    Axiom | 4 هفته قبل

    دمش گرم🔥

مطالب پیشنهادی