ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کودکان در شبکه های اجتماعی
سلامت

استرالیا می‌خواهد استفاده کودکان از شبکه‌های اجتماعی را ممنوع کند

نخست‌وزیر استرالیا اعلام کرد که می‌خواهد کودکان را از گوشی‌های هوشمند دور کرده و به زمین‌های ورزشی بفرستد.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۰

استرالیا قصد دارد محدودیت سنی برای ممنوعیت استفاده کودکان از شبکه‌های اجتماعی وضع کند. در همین راستا، نخست‌وزیر این کشور اعلام کرد که می‌خواهد کودکان را از گوشی‌های هوشمند دور کرده و به زمین‌های ورزشی بفرستد.

استرالیا قصد دارد با تعیین حداقل سن برای استفاده از شبکه‌های اجتماعی، کودکان زیر ۱۶ سال را از دسترسی به این پلتفرم‌ها منع کند. «آنتونی آلبانیز»، نخست‌وزیر استرالیا سه‌شنبه اعلام کرد قوانینی برای دور نگه‌داشتن کودکان از شبکه‌های اجتماعی امسال تبیین خواهد شد و تأثیر این پلتفرم‌ها بر جوانان را «آفت» توصیف کرد.

قانون جدید استرالیا: منع استفاده کودکان  زیر ۱۶ سال از فیسبوک، اینستاگرام و تیک‌تاک

حداقل سن ورود کودکان به پلتفرم‌هایی مانند فیسبوک، اینستاگرام و تیک‌تاک هنوز تعیین نشده است اما آلبانیز اعلام کرد این سن بین ۱۴ تا ۱۶ سال خواهد بود. او همچنین افزود ترجیح شخصی او ممنوعیت استفاده افراد زیر ۱۶ سال است.

آلبانیز اعلام کرد آزمایش‌های تأیید سن در ماه‌های آینده انجام خواهد شد، اگرچه تحلیلگران شک دارند امکان فنی برای اعمال چنین محدودیت سنی به‌صورت آنلاین وجود داشته باشد.

آلبانیز گفت: «می‌خواهم کودکان را از دستگاه‌های دیجیتال دور کرده و به زمین‌های فوتبال، استخرها و زمین‌های تنیس بفرستیم. می‌خواهیم آن‌ها تجربیات واقعی با افراد واقعی داشته باشند؛ زیرا می‌دانیم شبکه‌های اجتماعی به جامعه آسیب می‌زنند.»

او به شبکه ملی ABC گفت: «این آفت است. ما می‌دانیم بسیاری از جوانان با مشکلات روانی ناشی از شبکه‌های اجتماعی مواجه‌اند.»

رهبر حزب محافظه‌کار استرالیا، «پیتر داتون»، نیز گفت از محدودیت سنی حمایت می‌کند و اضافه کرد: «هر روز تأخیر در تصویب این قانون کودکان را بیشتر در معرض آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی قرار می‌دهد و دیگر نمی‌توان به شرکت‌های فناوری برای اعمال محدودیت سنی اعتماد کرد.»

تینا پورشاهید

کارشناسی برق الکترونیک و ارشد MBA خوندم. حدود بیش از ۷۰۰۰ عنوان خبر در حوزه فناوری، علمی و کسب و کار نوشتم. هشت عنوان کتاب ترجمه کردم و در تدوین ۱۶ استاندارد ملی همکاری داشتم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی