ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

میان رشته ای

چین از اولین مزرعه عمودی مبتنی بر هوش مصنوعی جهان رونمایی کرد

این مزرعه عمودی می‌تواند برای تمام مدت سال گیاه پرورش دهد.

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۲۰:۰۰

چین از اولین مزرعه عمودی جهان که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود و در آن ربات‌ها حضور دارند، در استان سیچوآن رونمایی کرد. این مزرعه عمودی 20 طبقه دارد و می‌خواهد با مشکلات موجود در دنیای کشاورزی ازجمله فضای محدود مقابله کند.

مزارع عمودی در مناطق شهری که فضای کمی وجود دارد، می‌توانند راهکاری کاربردی باشند. اگرچه در دنیا مزارع عمودی زیادی وجود دارد، اما حالا اولین نمونه مجهز به فناوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی آن در چین معرفی شده است.‌

اولین مزرعه عمودی مبتنی بر هوش مصنوعی جهان

محققان مؤسسه کشاورزی شهری (IUA) آکادمی علوم کشاورزی چین (CAAS) در مزرعه عمودی سیچوآن از ربات‌هایی استفاده می‌کند که ظاهراً می‌توانند تنها در مدت 35 روز، یک کاهو را پرورش دهند و برداشت کنند.

مزرعه عمودی هوش مصنوعی

این مزرعه با استفاده از سیستم کنترل مبتنی بر هوش مصنوعی می‌تواند در این مدت کم گیاه پرورش دهد. این سیستم کنترل از فناوری‌ها و الگوریتم‌های پیشرفته برای نظارت، تجزیه‌وتحلیل و تنظیم متغیرهای کلیدی محیطی استفاده می‌کند.

این مزرعه همچنین از سیستم نورپردازی مخصوصی استفاده می‌کند تا از این نظر بهره‌وری بالایی داشته باشد. به گفته «ونگ سن»، یکی از محققان IUA، در این مزرعه از ترکیب نورها استفاده شده است:

«ما می‌توانیم میزان مختلفی از نور شامل نور قرمز، آبی، زرد و فرابنفش نزدیک و فروسرخ نزدیک را ترکیب کنیم و در مراحل مختلف زندگی گیاه به آن بتابانیم. ما یک دیتابیس از 1300 ترکیب برای 72 نوع محصول کشاورزی ایجاد کرده‌ایم.»

به گفته محققان، میان گیاه پرورش‌یافته در این مزرعه عمودی و گیاهی که به‌صورت سنتی رشد پیدا می‌کند، تفاوتی وجود ندارد. مزارع عمودی می‌توانند مشکلات مربوط به کشاورزی سنتی را برطرف کنند و محیطی مناسب برای پرورش گیاهان در محیط‌های شهری محسوب می‌شوند. علاوه بر این موارد، مزارع عمودی می‌توانند مدت‌زمان پرورش گیاهان و تلفات را کاهش دهند.

محمد قریشی

مهندس مکانیک و علاقه‌مند به دنیای خودرو و تکنولوژی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی