ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

چین
اینترنت و شبکه

چین در راستای کنترل شبکه‌های اجتماعی، 1.4 میلیون پست و 67 هزار اکانت را حذف کرد

سازمان رگولاتوری فضای مجازی چین می‌گوید برای مقابله با رسانه‌های غیررسمی دست به حذف اکانت‌ها و پست‌های بسیار زیادی زده است.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۰

رگولاتور فضای سایبری چین می‌گوید پس از یک تحقیقات دوماهه درباره نشر اطلاعات گمراه‌کننده، سودجویی‌های غیرقانونی و جعل هویت مسئولان دولتی و چندین مشکل برجسته دیگر، دست به حذف 1.4 میلیون پست در شبکه‌های اجتماعی زده است.

به گزارش رویترز، سازمان مدیریت فضای سایبری چین (CAC) در بیانیه‌ای اعلام کرده که در حد فاصل 10 مارس تا 22 مه حدود 67 هزار اکانت را در شبکه‌های اجتماعی بسته و صدها هزار پست را حذف کرده است. این اقدامات ظاهراً بخشی از کمپین بزرگ‌تر پاکسازی فضای مجازی در این کشور است.

پکن از سال 2021 میلیاردها اکانت شبکه‌های اجتماعی را هدف قرار داده بود تا اینترنت این کشور را پاکسازی و شرایط کنترل محتواها را آسان‌تر کند. این اقدام جدید اکانت‌هایی را هدف قرار داده است که در شبکه‌های اجتماعی معروف ازجمله وی‌چت، ویبو و Douyin وجود داشتند. دولت چین به این اکانت‌ها «خودرسانه» می‌گوید؛ چون در گروه‌های رسانه‌های موردتأیید دولت نیستند اما به نشر اخبار می‌پردازند.

حذف صدها هزار اکانت از شبکه‌های اجتماعی چین

از میان 67 هزار اکانتی که برای همیشه بسته شده‌اند، تقریباً 8 هزار اکانت با اتهام نشر اخبار جعلی، شایعات و اطلاعات آسیب‌زننده روبه‌رو بودند. حدود 930 هزار اکانت دیگر نیز با مجازات‌های سبک‌تر ازجمله پاک‌شدن تمام دنبال‌کنندگان یا لغو قابلیت‌های درآمدزایی مواجه شدند.

در یک کمپین جداگانه، CAC اخیراً بیش از 100 هزار اکانت را برای مقابله با گسترش اخبار دروغین به اتهام جعل هویت رسانه‌ها مسدود کرده بود. این سازمان در بیانیه جدید خود می‌گوید در کمپین اخیر آن‌ها با حدود 13 هزار اکانت نظامی جعلی هم برخورد شده است.

حدود 25 هزار اکانت دیگر به‌خاطر جعل هویت سازمان‌های عمومی مثل مرکز کنترل و پیش‌گیری از بیماری‌ها و مراکز تحقیقاتی دولتی مسدود شدند. تقریباً 430 هزار اکانت هم به‌دلیل ارائه مشاوره‌های حرفه‌ای و خدمات آموزشی بدون داشتن مجوزهای رسمی بسته شدند.

CAC می‌گوید این سازمان به‌صورت فعالانه با همکاری سازمان‌های امنیت عمومی، ناظران بازار و دیگر بخش‌های دولت کمپین خود را برگزار کرده و به مقابله با خودرسانه‌ها پرداخته است. این رگولاتور همچنین از شهروندان چینی خواسته تا داوطلبانه به آن‌ها در شناسایی و مسدودسازی این رسانه‌ها و اکانت‌های جعلی کمک کنند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی