گروه مالی فیروزه روی دو شرکت دانشبنیان سرمایهگذاری کرد
معاونت بازوی جسورانه گروه فیروزه به دیجیاتو گفت آنها طی 2.5 سال گذشته، بیش از 600 شرکت فناوریمحور را برای سرمایهگذاری بررسی کردهاند.
مدیرعامل گروه سرمایهگذاری فیروزه از سرمایهگذاری روی دو شرکت دانشبنیان «پردیس صنایع سیلیکون آراز» و «سازیتو» خبر داد. معاونت بازوی جسورانه گروه فیروزه به دیجیاتو گفت آنها طی 2.5 سال گذشته، بیش از 600 شرکت فناوریمحور را برای سرمایهگذاری بررسی کردهاند.
«رامین ربیعی»، مدیرعامل گروه سرمایهگذاری فیروزه، در صفحه توییتر خود اعلام کرد این مجموعه روی «پردیس صنایع سیلیکون آراز» و «سازیتو» سرمایهگذاری کرده است. به گفته وی، سرمایهگذاری روی آراز از طریق دو بازوی PE گروه صندوق فرابورسی ثروتآفرین فیروزه و شرکت ترغیب صنعت ایران و به نیز مبلغ 150 میلیارد تومان بوده است.
شرکت پردیس صنایع سیلیکون آراز، چرخه تولید سیلیکون صنعتی از معدن تا محصول نهایی را در اختیار دارد و از شهریورماه 1401 تولید آزمایشی خود را آغاز کرده است.
سرمایهگذاری دوم گروه فیروزه به مبلغ 15 میلیارد تومان روی شرکت «فنآوران تجارت الکترونیک سانا» با نام تجاری سازیتو انجام شده؛ یک سرمایهگذاری که از طریق صندوق فرابورسی جسورانه فیروزه و شرکت نواندیشان دنیای اقتصاد انجام شده است.
سازیتو فروشگاهسازی است که در حوزه کسبوکارهای کوچک و متوسط فعالیت میکند.
بررسی بیش از 600 شرکت برای سرمایهگذاری
«رادمان ربیعی»، معاون سرمایهگذاری جسورانه گروه فیروزه، درباره سرمایهگذاریهای اخیر این شرکت به دیجیاتو گفت:
«صندوقهای جسورانه بورسی باید طی یک مدتی، منابعی را که در اختیارشان است، سرمایهگذاری کنند. پس از یک مدتی هم سهام شرکتهایی را که روی آنها سرمایه گذاری کردهاند، بایستی فروخته و عایداتش را در بین دارندگان واحدهای صندوق تقسیم کند.»
به گفته وی، آنها طی دو سال و نیم گذشته، بیش از 600 شرکت فناوریمحور را بررسی کردهاند که چندین پیشنهاد سرمایهگذاری هم ارائه شده، اما به نتیجه نرسیده است.
ربیعی به سرمایهگذاری روی سازیتو اشاره کرد و گفت: «کسبوکار سازیتو ی برای رشد و توسعه خود بهدنبال سرمایه بود و از دید ما نیز پتانسیل خوبی داشت. پس از بررسی و طی فرایند تصمیمگیری، به نتیجه رسیدیم و درنهایت روی آن سرمایهگذاری کردیم.»
معاون سرمایهگذاری جسورانه گروه فیروزه در پاسخ به سؤال دیجیاتو مبنی بر اینکه آیا آنها در سال جدید روی حوزه خاصی برای سرمایهگذاری تمرکز خواهند کرد یا خیر، گفت: «روی حوزه خاصی تمرکز نداریم؛ ما در حوزه فناوری اطلاعات سرمایهگذاری میکنیم. صندوق یک سرمایهگذاری مالی است که در یک مقطع به شرکتهای ICT ورود کرده و در یک مقطع هم باید خارج شود.»
گفتنی است صندوق سرمایهگذاری جسورانه فیروزه در اردیبهشتماه 1399 نزد سازمان بورس به ثبت رسید. این مجموعه در راستای جمعآوری منابع مالی و سرمایهگذاری در اوراق مالکیت اشخاص حقوقی با موضوع فعالیت در پروژههای فکری و نوآورانه درزمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات فعالیت میکند.
ربیعی بهمنماه سال 1398 در نشست خبری آغاز فعالیت صندوق جسورانه فیروزه اعلام کرد آنها سرمایهای 50 میلیارد تومانی برای سه سال در نظر گرفتهاند تا با این منبع روی شرکتهای فناورانه ایرانی و بدون تمرکز بر حوزه کاری خاصی، سرمایهگذاری کنند.
گفتنی است پونیشا یکی از مجموعههایی است که در اسفندماه 1399 مبلغ 8 میلیارد تومان از صندوق سرمایهگذاری جسورانه فیروزه جذب سرمایه کرد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.