ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

رئیس‌جمهور کارگروهی را مأمور بررسی کندی اینترنت کرد

درحالی وزارت ارتباطات یکی از اعضای این کارگروه است که چندی پیش مدعی افزایش دوبرابری سرعت اینترنت همراه در دولت سیزدهم شده بود.

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۶ تیر ۱۴۰۲ | ۲۱:۳۶

رئیس‌جمهور کارگروهی متشکل از مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را مأمور بررسی کندی اینترنت کرد.

«ابراهیم رئیسی» در جلسه امروز شورای‌عالی فضای مجازی، به برخی گلایه‌های مردمی درباره کندی اینترنت اشاره کرد. در همین راستا، او کارگروهی متشکل از مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را مأمور کرد تا موضوع کندی اینترنت را بررسی کنند.

طبق درخواست رئیس‌جمهور، این کارگروه بایستی حداکثر تا یک ماه آینده نتیجه بررسی و راهکار‌های رفع دغدغه‌های مردم را ارائه کند.

درحالی وزارت ارتباطات یکی از اعضای کارگروه بررسی کندی اینترنت است که این نهاد چندی پیش از افزایش دوبرابری سرعت اینترنت در سال‌های اخیر خبر داده بود. خبرگزاری این وزارتخانه با استناد به گزارش سایت جهانی اسپیدتست، مدعی شد سرعت اینترنت همراه در ایران نسبت به ابتدای دولت سیزدهم، افزایش 100 درصدی داشته است.

کاهش سرعت و کیفیت اینترنت به ابتدای فعالیت وزارت ارتباطات در دولت سیزدهم بازمی‌گردد. مهرماه سال 1400 وزیر ارتباطات، سازمان تنظیم مقررات را مأمور کرد تا کندی شبکه ارتباطی کشور را پیگیری کند. رئیس وقت سازمان رگولاتوری، بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها در آن زمان را یکی از علل افت کاهش سرعت معرفی کرده بود.

بااین‌حال هرچه گذشت، وضعیت اینترنت از نظر کاربران بهتر نشد، اما درمقابل وزارت ارتباطات نیز زیر بار کاهش سرعت اینترنت نرفت.

«عیسی زارع‌پور» آبان‌ماه سال 1400 ا بیان اینکه بخشی از انتقادات درباره کندی اینترنت ناشی از فضاسازی است، گفت سرعت اینترنت ایده‌آل نیست و بایستی به چند صد مگابیت بر ثانیه برسد.

او طی یک سال اخیر نیز همواره در پاسخ به گلایه‌های کندی اینترنت یا به آمارهای اسپیدتست استناد یا بر لزوم توسعه شبکه فیبر نوری و گسترش ارتباطات ثابت تأکید می‌کند. او سال گذشته ابراز امیدواری کرد درصورتی‌که پروژه اینترنت فیبر نوری اجرایی شود، ایران در حوزه اینترنت ثابت جزو 50 کشور اول باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
مطالب پیشنهادی