ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

«شهاب جوانمردی» به‌عنوان عضو هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان انتخاب شد

مجمع عمومی عادی سالیانه اتاق ایران و آلمان روز گذشته ۲۹آبان ماه با محوریت انتخاب هیئدت‌رئیسه برگزار شد.

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۳۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۹:۲۶

«شهاب جوانمردی»، نایب‌رئیس اتاق بازرگانی تهران و مدیرعامل گروه شرکت‌های فناپ، به‌عنوان عضو اصلی هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان انتخاب شد.

مجمع عمومی عادی سالیانه اتاق ایران و آلمان روز گذشته ۲۹آبان ماه با محوریت انتخاب هیئدت‌رئیسه برگزار شد. پس از شمارش آرا، از میان 19 کاندیدا، 6 عضو اصلی ایرانی و 2 عضو علی‌البدل هیئت‌رئیسه انتخاب شدند. «شهاب جوانمردی»، نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران با با کسب 272رای از مجموع 410 رأی، به عنوان یکی از اعضای اصلی هیئت رئیسه انتخاب شد.

«ابوالفضل روغنی گلپایگانی»، «شاهین اصغری»، «آرش سلطانی»، «ابراهیم جمیلی» و «امیرهوشنگ فضلی» پنج عضو اصلی دیگر و «سعید روشنی» و «کاریا کوکبی» به‌عنوان اعضای علی‌البدل اتاق بازرگانی ایران و آلمان انتخاب شدند.

همچنین از میان کاندیداهای آلمانی نیز «یورگن فوگل»، «ورنر هلموت راینر کولرت»،«گونتر وایدلیش»، «روبرتن وبر»، «مارک کرشنبرگر»، «توماس ویلهم وولفینگ» با کسب آرای لازم به‌عنوان اعضای اصلی و «اورس اروس» و «روبرت ریگلر» هم به‌عنوان اعضای علی‌البدل معرفی شدند.

گفتنی است اتاق‌های بازرگانی مشترک بین دو کشور به عنوان بازوی روابط تجاری و اقتصادی و در راستای صادرات همگون‌سازی قواعد بین‌المللی در تجارت میان دو کشور، تسهیل صادرات محصولات و به‌طور‌کلی گسترش تعاملات اقتصادی تجار فعالیت می‌کنند.

برگزاری پروژه نکسژن و حضور استارتاپ‌های ایرانی در «استارتاپ جرمنی‌تور» یکی از خدمات اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان است. این رویداد در آلمان برگزار می‌شود و هر ساله 5 استارتاپ ایرانی برای حضور در آن معرفی می‌شوند.

اتاق‌های بازرگانی خارجی آلمان هرساله موظف به انتخاب استارتاپ‌های برتر هر کشور هستند. اتاق ایران و آلمان نیز طی پروژه نکسژن، برترین‌های ایران را انتخاب می‌کند. این فرایند چندماهه انتخاب شامل فراخوان، ثبت‌نام، بررسی، داوری و منتورینگ است. این اتاق از ابتدا تا انتها همراه استارتاپ‌های برتر ایران است.

مجتبی آستانه

دانشجوی برق بودم، تو دانشگاه برنامه‌نویسی درس می‌دادم، اما در نهایت خبرنگار شدم. چراییش هم به یک سوال تکراری هم‌دانشگاهیم بر می‌گرده: «چرا نمی‌نویسی؟». بررسی صورت‌های مالی و تحلیل کسب‌وکارها رو دوست دارم و سفیر افتخاری شله مشهدی‌ام.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی