«علی شریفی زارچی» رئیس جدید کمیته علمی بینالمللی المپیاد جهانی کامپیوتر کیست؟
هنوز نام شریفی زارچی رسماً به فهرست اعضای کمیته علمی المپیاد بینالمللی کامپیوتر اضافه نشده است.
«علی شریفی زارچی» اعلام کرد بهعنوان رئیس کمیته علمی بینالمللی المپیاد جهانی کامپیوتر انتخاب شده است. چندی پیش خبر اخراج او از هیئتعلمی دانشگاه صنعتی شریف واکنشهای متعددی را در فضای مجازی بهدنبال داشت.
شریفی زارچی استاد دانشگاه صنعتی شریف بود که کمیته جذب این دانشگاه رأی به اخراج او داد. حال شریفی با انتشار توییتی اعلام کرده که با رأی اکثریت آرا، عضو کمیته علمی بینالمللی المپیاد جهانی کامپیوتر شده است؛ کمیتهای که از 7 عضو تشکیل شده:
«امروز در رقابت با 2 نامزد دیگر از ایتالیا و سوییس با رأی اکثریت 87 کشور حاضر برای یک دوره 3 ساله بهعنوان عضو کمیته علمی بینالمللی المپیاد جهانی کامپیوتر انتخاب و سپس با رأی اعضای کمیته، بهعنوان رئیس کمیته انتخاب شدم. این کمیته بالاترین مرجع علمی المپیاد جهانی کامپیوتر است. تعداد اعضای منتخب کمیته علمی بینالمللی سه نفر است که هر سال یک نفر با رأی کشورهای شرکتکننده انتخاب میشود. علاوه بر ایشان، سه نماینده کشورهای میزبان و یک عضو کمیته فنی در کمیته علمی بینالمللی حضور دارند. پیش از این در سالهای 1391 و 1397 نیز برای عضویت در این کمیته انتخاب شده بودم.»
گفتنی است که کمیته علمی IOI یا همان المپیاد جهانی کامپیوتر، وظیفه نظارت بر مسابقات را بر عهده دارد. این کمیته در سال ۱۹۹۹ برای اولینبار در ترکیه تأسیس شد.
شریفی زارچی در سال ۲۰۰۰ در المپیاد جهانی کامپیوتر عضو تیم ملی دانشآموزی ایران بود و موفق به دریافت مدال طلا شد. او دانشآموخته کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف و دکتری بیوانفورماتیک از دانشگاه تهران است. او همچنین دورههای پژوهشی و پسادکتری را در ماکس پلانک آلمان و دانشگاه ایالتی کلرادو آمریکا پشتسر گذاشته است. زارچی از سال ۱۳۹۰ تاکنون بهعنوان پژوهشگر بیوانفورماتیک در پژوهشگاه رویان و همچنین از سال ۱۳۹۵ بهعنوان عضو هیئتعلمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف مشغول به کار بوده (البته اکنون اخراج شده است). او همچنین عضو هیئت داوران و کمیته علمی اولین همایش بینالمللی و دهمین همایش ملی بیوانفورماتیک ایران بوده است. زمینههای تحقیقاتی موردعلاقه او بهکارگیری الگوریتم و هوش مصنوعی در بیوانفورماتیک و تحلیل دادههای زیستپزشکی است.
شایان ذکر است که کمیته فنی بینالمللی المپیاد جهانی کامپیوتر دو عضو ایرانی دیگر به نامهای «حمید ضرابیزاده» و «امیرکیوان محتشمی» دارد. در کمیته علمی این المپیاد نیز پیشتر افرادی چون «محمد مهدیان» و «محمد قدسی» از ایران حضور داشتهاند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
همونی که معتقده جای داشنجوی خلافکار زندان نیست!