واکنش انجمن فینتک به تعلیق مجوز ازکی: این دست اقدامات نتیجهای جز ناامیدی و افزایش مهاجرت ندارد
انجمن فینتک اعتقاد دارد تصمیماتی از این دست، مانعی بزرگ و بحرانزا بر سر راه توسعه بخش خصوصی است.
انجمن فینتک در خصوص تعلیق موقت مجوز ازکی، در بیانیهای اعلام کرد تصمیماتی از این دست، مانعی بزرگ و بحرانزا بر سر راه توسعه بخش خصوصی است و نتیجهای جز ناامید کردن پیکره دانشبنیان شرکتها و افزایش مهاجرت ندارد.
انجمن فینتک ایران در بیانیه خود به اتفاقات اخیر در اکوسیستم استارتاپی کشور اشاره کرد و نوشت: «در روزهای اخیر اخباری از اکوسیستم استارتاپی کشور منتشر میشود که بار دیگر بازیگران نوآور اقتصاد دیجیتال را هدف قرار داده است. این در حالی است که براساس آخرین آمارها، اقتصاد دیجیتال سهم بیش از ١۵ درصد از تولید ناخالص جهان را به خود اختصاص داده است.»
این انجمن اعتقاد دارد خبر تعلیق مجوز ازکی، ضربهای سخت بر پیکرهای است که بیوقفه تلاش میکنند تا نوآوری و رونق را به اقتصاد دیجیتال کشور تزریق کنند:
«در شرایطی که بهنظر میرسد پس از ماهها چالشهای اقتصادی و اجتماعی، جامعه در مسیر ثبات نسبی گام برمیدارد و همافزایی نقشآفرینان زیستبوم اقتصاد نوآوری با دیگر بازیگران اقتصاد کشور میتواند آثار مثبتی را ایجاد کند، تصمیماتی از این دست؛ مانعی بزرگ و بحرانزا بر سر راه توسعهی بخش خصوصی است. از سوی دیگر این اقدامات، نتیجهای جز ناامید کردن پیکره دانشبنیان شرکتها ندارد. موجی از مهاجرت که همواره پس از تصمیمات سلبی اینچنینی برای کسبوکارها پدیدار میشود، اینبار نیز درحال ظهور است تا بخشی از دانش و تجربهای که میتواند زمینهساز توسعهی نوآوری باشد را به سوی مهاجرت نخبگان سوق دهد.»
انجمن فینتک در بیانیه خود خواست تا عقلانیت و دوراندیشی با حساسیت بیشتری در تصمیمات نهادهای مسئول مدنظر قرار داده شود.
این ناهاد ضمن اعلام مخالفت خود با مانعتراشی بر سر راه توسعه اقتصاد دیجیتال و کارشکنی در مسیر ناهموار فعالیت استارتاپها، اظهار داشت تعلیق مجوز فعالیت شرکت ازکی و اعلام آن از طریق رسانه رویهای غیرمعمول است که نتیجهای جز از دست رفتن اعتماد اجتماعی، آسیب جدی به بدنه دانشبنیان و نوآور اقتصاد و ناامید کردن نیروی کار متخصص ندارد.
گفتنی است ظهر امروز خبرگزاری تسنیم با انتشار خبری، از تعلیق موقت ازکی خبر داد. تصمیمی که از سوی بیمه مرکزی گرفته و ادعا شده به علت حجاب کارمندان این استارتاپ بوده است.
گفتنی است ازکی دومین شرکت استارتاپی است که فعالیت آن طی روزهای جاری بخاطر مسأله حجاب متوقف شدهاست. اول مردادماه، ساختمان اداری دیجیکالا بهطور موقت توسط اماکن فراجا بهخاطر مسئله حجاب پلمب شد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
هر کسی که میخواد فعالیت اقتصادی داشته باشه و از امکانات کشور برای کسب درآمد استفاده کنه باید قانون کشور هم رعایت کنه. همه جای دنیا هم همینه. اگه توی ترکیه یا کشور های دیگه ی اروپا خلاف قانون عمل میکردن که باباشونو در میآوردن. باید برخورد ها با قانون و هنجار شکن ها بیشتر بشه تا بدونن قانون رو باید رعایت کرد.
باید نقره داد بشن این نادون ها، اپن زمانی که از حکومت جمهوری اسلامی چندین میلیارد وام با بهره پایین میگرفتند فکر نکردن به این چیزا