ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

هک قوه قضاییه؛ نفوذ به سامانه مدیریت پرونده‌های قضایی؟

گروه هکری «عدالت علی» در کانال تلگرامی خود مدعی هک موفق سامانه مدیریت پرونده‌های قضایی شده است.

مانی قاسمی
نوشته شده توسط مانی قاسمی | ۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۹

درحالی‌که کمتر از دو هفته از هک سایت و سامانه‌های مجلس می‌گذرد، یک گروه هکری این‌بار مدعی نفوذ به قوه قضاییه شده است؛ نفوذی که به گفته هکر، سامانه مدیریت پرونده‌های قضایی را هدف گرفته و براساس ادعای هکر، سبب انتشار بیش از ۳ میلیون پرونده قضایی شده است.

گروه هکری «عدالت علی» در کانال تلگرامی خود عنوان کرده که موفق به هک سامانه مدیریت پرونده‌های قضایی شده است. آن‌طور که در اعلامیه این گروه نوشته شده، آن‌ها توانسته‌اند طی این نفوذ به میلیون‌ها سند و پرونده دست پیدا کنند.

این گروه هکری ساعاتی پس از اعلامیه اولیه خود، وب‌سایتی را در دسترس عموم قرار داد و مدعی شد که کاربران با مراجعه به آن می‌توانند در میان ۳ میلیون پرونده درزکرده به جستجو بپردازند. دیجیاتو نمی‌تواند این ادعا را به‌شکل مستقل تأیید کند، اما بررسی‌های اولیه حاکی از آن است که ظاهراً این سامانه کارکردی که هکر ادعا می‌کند، دارد؛ هرچند برای اثبات کامل این موضوع به تحقیقات بیشتری نیاز است.

البته این درحالی است که یک مقام آگاه قضایی که حتی نامش افشا نشده، به خبرگزاری ایسنا گفته است که موضوع هک سامانه‌های قوه قضاییه صحت ندارد: «صرفاً یک خبرسازی کور سراسیمه جهت تحت تأثیر قراردادن خبر بازگشت اموال بابک زنجانی است.»

به گفته این مقام قضایی، براساس بررسی اسناد و مدارکی که تاکنون منتشر شده و نیز داده‌های موجود، موضوع هک سامانه‌های قوه قضاییه صحت ندارد و هیچ‌کدام از سامانه‌های قوه قضاییه هیچ‌گونه آسیبی ندیده‌اند و همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند. بااین‌حال، تاکنون خود قوه قضاییه یا یک فرد مشخص از این قوه، اظهارنظر رسمی در این رابطه نکرده است.

این برای نخستین‌بار نیست که قوه قضاییه هک می‌شود. در سال ۱۳۹۵ و پس از هک سایت مرکز آمار ایران و سایت سازمان ثبت اسناد کشور، چند سایت مرتبط با قوه قضاییه نیز هدف حمله هکر یا هکرهای عربستانی قرار گرفت.

پیش‌ازاین و در سال ۱۳۹۷، قوه قضاییه طی مسابقه‌ای از هکرهای کلاه‌سفید دعوت کرده بود تا برای یافتن نقاط ضعف شبکه‌های کامپیوتری، ضمن رقابت با یکدیگر، به بالابردن امنیت سازمان‌ها کمک کنند. بااین‌حال، به‌نظر می‌رسد که در طول این سال‌ها، لایه‌های امنیتی ارتقای لازم را پیدا نکرده و همچنان بستر برای نفوذهای امنیتی فراهم است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • diman
    diman | ۲ اسفند ۱۴۰۲

    یک مقام آگاه قضایی که حتی نامش افشا نشده، به خبرگزاری ایسنا گفته است که موضوع هک سامانه‌های قوه قضاییه صحت ندارد: «صرفا یک خبرسازی کور سراسیمه جهت تحت تاثیر قرار دادن خبر بازگشت اموال بابک زنجانی است.»
    شما راست میگی 🤣😂😒

  • Mohammad Sadegh Manafi
    Mohammad Sadegh Manafi | ۲ اسفند ۱۴۰۲

    چرت :))))))))))

    • Hamdi
      Hamdi | ۳ اسفند ۱۴۰۲

      من ی پرونده داشتم برای سال ۹۵ دیگه خودمم یادم رفته بود ، الان که کدملی مو توی پرونده های لو رفته سرچ کردم از رای باخبر شدم، کلاهبرداری اینترنتی بود، از حسابم پول برداشتن و متاسفانه هیچوقت هم نفهمیدم کی بود ، با اینکه پول مشخص بود به حساب چه کسی رفته ولی رای دادن که هویت فرد مشخص نیست

  • realtime
    realtime | ۲ اسفند ۱۴۰۲

    عدل ایران که دیروز که باز نمیشد تا پیش از ساعت ۱۳، هر چند پس از باز شدنش هم خبر خیلی بدی برام توی دادنامه اومده بود:(
    فکر کنم یک چیزی پیش اومده بود، باید دید

مطالب پیشنهادی