ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

موتورولا ریزر 50s
موبایل

گوشی تاشو موتورولا ریزر 50s در ژاپن لیست شد؛ عرضه رسمی به‌زودی

شرکت ژاپنی سافت‌بانک اطلاعات موتورولا ریزر 50s را به اشتراک گذاشته، اما این گوشی هنوز رسماً معرفی و عرضه نشده است.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۳ مهر ۱۴۰۳ | ۱۷:۴۵

گوشی تاشو موتورولا ریزر 50s هنوز رسماً معرفی و عرضه نشده است، اما سافت‌بانک ژاپن این گوشی را لیست کرده و اطلاعات تازه‌ای درباره آن به اشتراک گذاشته است. طبق این داده‌ها، گوشی Motorola Razr 50s از 6 مهر رسماً روانه بازار می‌شود.

طبق اطلاعات وب‌سایت سافت‌بانک، گوشی موتورولا ریزر 50s نسبت به ریزر 2024 اندکی ضعیف‌تر است. این گوشی از تراشه دایمنسیتی 7300X استفاده می‌کند، و نمایشگر 6.9 اینچی داخلی (با وضوح 2640 در 1080 پیکسل) و 3.6 اینچی بیرونی (با وضوح 1056 در 1066 پیکسل) دارد. موبایل تاشو موتورولا همچنین دارای 8 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه داخلی است.

موتورولا ریزر 50s انرژی خود را از یک باتری 4200 میلی‌آمپرساعتی می‌گیرد، و با استاندارد IPX8 در برابر پاشش آب مقاوم است. این گوشی به‌صورت پیش‌فرض با اندروید 14 به بازار می‌آید و در قاب عقب دو دوربین دارد. یک دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی و احتمالاً دوربین دوم 32 مگاپیکسلی است. البته در گزارش‌ها از یک دوربین 13 مگاپیکسلی فوق‌عریض هم اسم برده شده، اما هنوز مشخص نیست که کدام گزارش صحت دارد.

ابعاد این گوشی تاشو در حالت باز 171 در 74 در 7.3 میلی‌متر و در حالت تاشده 88 در 74 در 15.9 میلی‌متر است. ریزر 50s در رنگ‌های خاکستری، کرمی، و نارنجی به بازار می‌آید و وزن آن 188 گرم خواهد بود.

بنچمارک موتورولا ریزر 50s

به‌تازگی بنچمارک گیک‌بنچ ریزر 50s نیز رؤیت شده است که نشان می‌دهد این گوشی در تست‌های تک‌هسته‌ای و چندهسته‌ای به‌ترتیب امتیازات 1040 و 3003 را به‌دست آورده است. دستگاهی که در این بنچمارک استفاده شده اندروید 14 داشته و از پردازنده 8 هسته‌ای بهره برده است. ریزر 50s در اینجا همچنین 8 گیگابایت حافظه رم داشته است.

برای آشنایی بیشتر با موتورولا ریزر 50s باید منتظر عرضه رسمی این دستگاه در روزهای آینده باشیم.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی