ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ردمی A3x
موبایل

ردمی A3x با نمایشگر 90 هرتزی و قیمت 68 دلار معرفی شد

ردمی A3x شباهت‌های زیادی به مدل A3 دارد اما به جای پردازنده مدیاتک از پردازنده Unisoc استفاده می‌کند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۵ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۰

ردمی از گوشی جدیدی به‌نام A3x برای بازارهای بین‌المللی پرده برداشت که بسیار شبیه به ردمی A3 به‌نظر می‌رسد. البته این گوشی که اکنون عرضه خود را از بازار پاکستان شروع کرده است، یک تغییر بزرگ دارد و به‌جای پردازنده مدیاتک هلیو G36 از Unisoc T603 استفاده می‌کند.

ردمی A3x دارای نمایشگری 6.71 اینچی از نوع IPS LCD با وضوح +HD و نرخ نوسازی 90 هرتزی است. این گوشی همچنین برای محافظت از چشم از فناوری DC Dimming استفاده می‌کند. در جلو و عقب این گوشی از محافظ گوریلا گلس 3 بهره گرفته شده است.

مشخصات فنی و قیمت ردمی A3x

قلب تپنده این موبایل Unisoc T603 است که با 3 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظه داخلی همراه شده و می‌تواند با کمک کارت حافظه microSD تا 1 ترابایت نیز ارتقا یابد. ردمی A3x از حسگر اثر انگشت در پهلوی دستگاه و جک 3.5 میلی‌متری هدفون برخوردار است.

در بخش دوربین عقب با یک سنسور اصلی 8 مگاپیکسلی و یک لنز کمکی دیگر روبه‌رو هستیم که اطلاعات خاصی از آن منتشر نشده است. دوربین سلفی نیز 5 مگاپیکسلی است. ردمی A3x با سیستم عامل مبتنی بر اندروید 14 به بازار می‌آید. این گوشی انرژی خود را از یک باتری 5000 میلی‌آمپرساعتی می‌گیرد که از شارژ سریع 15 واتی پشتیبانی می‌کند.

ردمی A3x
ردمی A3x

از نظر طراحی این گوشی از قاب عقب شیشه‌ای بهره می‌برد و ماژول دوربین عقب آن دایره‌ای است. دور ماژول دوربین نیز یک حلقه طلایی قرار گرفته که ترکیب جذابی را با رنگ‌های مشکی و سبز ایجاد می‌کند. در مدل سفید ردمی A3x نیز حلقه‌ای نقره‌ای دور ماژول دوربین تعبیه می‌شود.

گوشی جدید ردمی در مدل پایه با 3 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظه داخلی با قیمت تقریبی 68 دلار روانه بازار پاکستان می‌شود. انتظار می‌رود که این گوشی به‌زودی در دیگر کشورها نیز به بازار بیاید، اما هنوز اطلاعات دقیقی در این زمینه در دسترس نیست.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی