ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

پتنت گوشی تاشوی سامسونگ
موبایل

نسل بعدی گوشی‌های تاشو سامسونگ ظاهراً با طراحی متفاوت‌ و قیمت اقتصادی عرضه می‌شوند

هزینه بالای تولید گوشی‌های تاشو باعث افزایش قیمت نهایی آنها شده است که یکی از دلایل عدم استقبال گسترده از این محصولات محسوب می‌شود.

امیرحسین امام‌جمعه
نوشته شده توسط امیرحسین امام‌جمعه | ۲ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۰

سامسونگ به‌دنبال راهکارهایی برای بهبود گوشی‌های تاشو و کاهش هزینه تولید آنها است تا بتواند قیمت نهایی را کاهش دهد. پتنت جدید این شرکت در همین راستا به‌تازگی منتشر شده است که یک گوشی تاشوی فلیپ با نمایشگر تکی را نشان‌می‌دهد که نیازی به صفحه‌نمایش دوم نخواهد داشت.

آیا گوشی‌های تاشوی سامسونگ ارزان خواهند شد؟

سامسونگ از سال ۲۰۱۹ اقدام به عرضه گوشی‌های تاشو کرده است و امسال منتظر نسل ششم این رده از محصولات سامسونگ شامل گلکسی زد فولد ۶ و گلکسی زد فلیپ ۶ هستیم. گزارش‌های غیررسمی اشاره دارند که نسخه‌های آتی گوشی‌های این سری در مقایسه با مدل‌های ۲۰۲۳ گران‌تر خواهند بود؛ درحالی که اکنون نیز در میان محصولات گران‌قیمت و پریمیوم جای می‌گیرند. اگرچه سامسونگ معمولاً تغییرات کمی در محصولات تاشوی خود می‌دهد؛ اما به نظر می‌رسد تلاش‌های این شرکت برای کاهش قیمت نهایی آنها با شکست مواجه شده است و چاره‌ای جز افزایش قیمت‌ها ندارد.

طبق یک پتنت که به‌تازگی در کانون توجه قرار گرفته است، ظاهراً سامسونگ قصد دارد مسیرهای جدیدی را برای کاهش هزینه تولید گوشی‌های تاشو امتحان کند. در این طرح، گوشی تاشو با یک نمایشگر تکی و بزرگ دیده‌می‌شود که پس از تاشو شدن به دو نمایشگر جداگانه در دو طرف دستگاه تبدیل می‌شود. چنین طرحی می‌تواند نیاز به استفاده از نمایشگر دوم برای قسمت بیرونی بدنه هنگام تاشدن گوشی را از بین ببرد و نهایتاً هزینه تولید را کاهش دهد.

پتنت گوشی تاشو

البته باید اشاره کرد که پتنت ثبت‌شده از سوی سامسونگ، نسبتاً خام به نظر می‌رسد و بیشتر به یک ایده اولیه شبیه است که هنوز آمادگی لازم را برای تولید ندارد. همچنین بسیاری از پتنت‌ها معمولاً به مرحله توسعه نهایی نمی‌رسند و احتمال دارد چنین سرنوشتی برای پتنت گفته شده هم صورت بگیرد. با این حال پتنت‌ها می‌توانند آینده محصولات را به تصویر بکشند و ظاهراً سامسونگ مسیر استفاده از نمایشگر تکی و حذف نمایشگر دوم را در پیش گرفته است تا بتواند گوشی‌های تاشوی ارزان‌تری را در اختیار مشتریان قرار دهد.

یکی از مشکلات اساسی پنل‌های تاشوی نمایشگر، آسیب‌پذیری بالای آنها در مقابل خط‌وخش است؛ به‌طوری که حتی ناخن دست هم گاهاً می‌تواند روی آنها اثر دائمی باقی بگذارد. این موضوع می‌تواند در قسمت لولا که تماس بیشتری را محیط بیرون دارد، مشکل بیشتری ایجاد کند و دستگاه را آسیب‌پذیرتر نماید. برای مثال وقتی گوشی در جیب یا کیف قرار بگیرد، احتمال آسیب به نمایشگر افزایش پیدا خواهد کرد. به همین دلیل، احتمالاً سازندگان در ابتدا نیاز به تولید پنل‌های تاشوی مقاوم‌تری داشته باشند تا بتوانند در طرح‌های مشابه از آنها بهره ببرند.

امیرحسین امام‌جمعه

امیر علاقه بسیاری به زمینه‌های مشترک زیست‌شناسی و فناوری دارد و در حوزه نگارش محتوای آموزشی و بررسی سرویس‌ها و اپلیکیشن‌ها فعال است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی