ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ربات انسان‌نمای humanoid
کیان

ربات انسان‌نمای جدید Humanoid معرفی شد؛ با دست‌هایی سریع‌تر از انسان [تماشا کنید]

این ربات برای کار در انبارها، خرده‌فروشی و حتی خانه‌های شخصی مناسب است.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۷:۳۰

تاکنون آمریکا و چین در حوزه ربات‌های انسان‌نما پیشتاز بوده‌اند و سایر کشورها عمدتاً در این زمینه دستاوردهای چندان بزرگی نداشته‌اند. اکنون استارتاپ هوش مصنوعی و رباتیک Humanoid مستقر در بریتانیا ربات انسان‌نمای همه‌منظوره جدید خود را با نام HMND 01 معرفی کرده تا با ربات‌های آمریکایی و چینی رقابت کند.

شرکت Humanoid ربات جدیدش را «نیروی کار اتوماسیون نسل بعدی» معرفی می‌کند. سرعت حرکات دست‌های ربات HMND 01 مانند انسان یا حتی بیشتر از آن است و می‌تواند با دست کارهای پیچیده را در فضاهای محدود با دقت استثنایی انجام دهد.

مشخصات ربات انسان‌نمای جدید Humanoid

قد HMND 01 حدود 175 سانتی‌متر و وزن آن 70 کیلوگرم است. این ربات می‌تواند با حداکثر سرعت 1.5 متربرثانیه (5.4 کیلومتربرساعت) راه برود و اجسام تا وزن 15 کیلوگرم را حمل کند. شارژدهی باتری آن نیز متوسط ​​4 ساعت است.

ربات Humanoid

یکی از ویژگی‌های جذاب این ربات طراحی مدولار آن است. کاربران می‌توانند قسمت‌های مختلف آن در بالاتنه و پایین‌تنه را تغییر دهند. Humanoid می‌گوید بخشی از هدف آنها در طراحی مدولار کاهش هزینه‌ها برای مصرف‌کنندگان بوده است. کاربران می‌توانند قطعات مقرون‌به‌صرفه‌تری متناسب با نیاز خود انتخاب کنند؛ این امر HMND 01 را برای تجاری‌سازی در تعداد انبوه ایده‌آل می‌کند؛ به‌این‌ترتیب، HMND 01 می‌تواند در انبارها، خرده‌فروشی‌ها و در خانه‌ها استفاده شود.

ربات Humanoid

«آرتم سوکولوف» (Artem Sokolov) سال گذشته میلادی شرکت Humanoid را تأسیس کرد. مأموریت Humanoid این است که جامعه را به آینده‌ای هدایت کند که در آن انسان‌ها و ربات‌ها به همان نحوی که مردم امروز از گوشی‌های هوشمند خود استفاده می‌کنند، تعامل داشته باشند.

سوکولوف می‌گوید: «در Humanoid، تیم ما به آینده‌ای معتقد است که در آن انسان‌ها و ماشین‌ها کنار یکدیگر، نه در رقابت باهم، کار می‌کنند. این امر مسائل اجتماعی مانند کمبود نیروی کار و پیری جمعیت را حل می‌کند و به مردم آزادی بیشتری برای تمرکز بر کارهای خلاقانه‌تر و معنادارتر می‌دهد.»

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی