ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گوگل
تکنولوژی

گوگل از تمام اطلاعات عمومی شما برای تولید مدل‌های هوش مصنوعی خود استفاده می‌کند

گوگل با تغییر سیاست‌های خود رسماً اعلام کرده است که از تمام اطلاعات عمومی شما استفاده می‌کند تا برای خودش مدل‌های هوش مصنوعی بسازد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۹:۰۰

گوگل سیاست‌های حریم خصوصی خود را به‌روز و صراحتاً اعلام کرده است که این حق را برای خودش محفوظ می‌دارد تا از تمام اطلاعات عمومی موجود در فضای اینترنت برای توسعه مدل‌های هوش مصنوعی خود بهره بگیرد. به‌ عبارت دیگر، اگر زمانی محتوایی را در فضای آنلاین منتشر کرده‌اید، حالا باید انتظار داشته باشید تا آن محتوا را درون یکی از چت‌بات‌های این شرکت ببینید.

غول فناوری ماونتین ویو در وب‌سایت خود درباره سیاست‌های جدیدش نوشته است: «گوگل برای بهبود سرویس‌ها و توسعه محصولات، قابلیت‌ها و فناوری‌های جدیدی که برای کاربران و عموم مفیدند، از اطلاعات استفاده می‌کند. برای مثال، ما از اطلاعاتی که به‌طور عمومی در دسترس‌اند برای کمک به آموزش مدل‌های هوش مصنوعی گوگل و ساخت محصولات و ویژگی‌هایی مثل گوگل ترنسلیت، بارد و قابلیت‌های هوش مصنوعی در فضای ابری استفاده می‌کنیم.»

خوشبختانه گوگل وب‌سایتی دارد که تاریخچه تغییر سیاست‌های این شرکت را نشان می‌دهد؛ بنابراین می‌توانیم ببینیم که تغییر این سیاست‌ها شامل جایگزین‌شدن عبارت «مدل‌های هوش مصنوعی» به‌جای «مدل‌های زبانی» است و حالا به ساخت محصولات جدید و توسعه گوگل ترنسلیت، بارد و ابزارهای هوش مصنوعی ابری اشاره می‌کند.

گوگل صراحتاً به استفاده احتمالی از اطلاعات شما اذعان کرده است

در هر صورت اما این اشاره مستقیم به سیاست گردآوری اطلاعات توسط گوگل کمی غیرمعمول است. شرکت‌های فناوری معمولاً به گردآوری اطلاعاتی می‌پردازند که روی سرویس‌های آن‌ها قرار می‌دهید، اما غول ماونتین ویو عملاً خودش را مالک تمام داده‌هایی می‌داند که در فضای وب عمومی وجود دارند.

کاربران احتمالاً در گذشته می‌دانستند که انتشار عمومی یک محتوا واقعاً به‌معنای عمومی‌شدن آن است. اما حالا دیگر سؤال فقط این نیست که چه کسانی می‌توانند محتواها را ببینند، بلکه باید بپرسیم چگونه از این محتواها استفاده خواهد شد.

با ظهور چت‌بات‌های هوش مصنوعی بحث کپی‌رایت هم داغ شده است و مشخص نیست که تکلیف مالکیت اطلاعات عمومی چه می‌شود. اگر گوگل تصویر نقاشی‌های شما را به مدل هوش مصنوعی خود بدهد و از آن‌ها برای ساخت یک نقاشی شبیه به سبک کاری شما استفاده کند، آیا شما هم می‌توانید نسبت به آن اثر ادعایی داشته باشید؟

گفتنی است که ایلان ماسک اخیراً با ادعای مقابله با همین استخراج داده‌ها از اینترنت، محدودیتی را روی توییتر اعمال کرد تا دسترسی به توییت‌ها تنها با ورود به حساب‌های کاربری ممکن باشد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی