ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ChatGPT
تکنولوژی

شرکت‌ها یکی پس از دیگری استفاده از ChatGPT در محیط کار را ممنوع می‌کنند!

شرکت‌ها برای پیشگیری از فاش‌شدن اطلاعات محرمانه و کاهش خطای سازمانی در حین کار، استفاده از ChatGPT را ممنوع می‌کنند.

آرزو مصطفوی
نوشته شده توسط آرزو مصطفوی | ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۷:۰۰

ChatGPT ثابت کرده که در بسیاری از حرفه‌ها دستیار جذابی است اما می‌دانیم که بدون خطر و اشتباه نیست. در همین راستا، برخی از شرکت‌ها استفاده از آن در محل کار با هدف پیشبرد وظایف شغلی را ممنوع کرده‌اند.

هرچند ChatGPT یک موهبت در پیشبرد کار و صرفه‌جویی در زمان است و به‌خصوص در‌زمینه نوشتن کد و اشکال‌زدایی از آن به مهندسان نرم‌افزار کمک شایانی می‌کند، اما آپلود اطلاعات مربوط به کار در یک پلتفرم هوش مصنوعی آنلاین که متعلق به شرکتی غیر از شرکت شماست، یک نقض احتمالی امنیت و حریم خصوصی است.

طبق نظرسنجی‌های انجام‌شده از حدود دوازده هزار نفر، 43 درصد از کارمندان در محل کار از هوش مصنوعی مانند ChatGPT استفاده می‌کنند - عمدتاً بدون اینکه رئیس خود را از این بابت مطلع سازند.

اخیراً در Samsung Electronics یک مهندس کد حساس یک منبع را از ChatGPT کپی کرد و سبب مشکلات گسترده در ساختار این شرکت شد. همین امر باعث شد تا Samsung Electronics استفاده از هوش مصنوعی برای پیشبرد وظایف شغلی را ممنوع کند.

«آمازون» یکی دیگر از شرکت‌هایی است که استفاده از هوش مصنوعی را در اردیبهشت‌ماه ممنوع کرد و از مهندسان نرم‌افزار خود خواست درصورت تمایل برای تصحیح کدهای خود و استفاده از یک سیستم مشاور، از هوش مصنوعی داخلی این شرکت به نام «CodeWhisperer» استفاده کنند.

«اپل» نیز در ماه خرداد استفاده از هوش مصنوعی را برای کارمندان خود محدود کرد تا از افشای اطلاعات محرمانه این شرکت جلوگیری کند. اپل درحال توسعه پلتفرم هوش مصنوعی در رقابت با ChatGPT است که توسط سرمایه‌گذاری چند میلیارد دلاری مایکروسافت پشتیبانی می‌شود.

ChatGPT

بانک‌ها و بیمارستان‌های متعددی در سراسر دنیا نیز ترجیح داده‌اند مزایای هوش مصنوعی را نادیده بگیرند و استفاده از آن را برای کارمندان خود محدود و ممنوع کنند.

از سوی دیگر، شرکت‌هایی که ChatGPT را پذیرفته‌اند، آن را راهی برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها و تولید محتوا می‌دانند. شرکت کولاک یکی از این دسته شرکت‌ها است که محتوای عمومی خود را با استفاده از هوش مصنوعی تولید می‌کند و قصد ندارد استفاده از آن را ممنوع کند.

OpenAI هنوز درحال تلاش برای رفع مشکلات امنیتی است. در همین راستا، ChatGPT در اسفندماه سال گذشته به‌صورت موقت از دسترس خارج شد تا مهندسان بتوانند امنیت آن را ارتقا دهند.

بدون‌شک هوش مصنوعی در سال‌های آینده جایگزین بسیاری از شغل‌ها خواهد شد، اما درحال‌حاضر بسیاری از شرکت‌ها خطرات آن را بیشتر و بزرگ‌تر از منافع آن می‌بینند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی