ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بررسی پوکو F5 پرو
ویدیو

بررسی پوکو F5 پرو؛ پرچمدار اقتصادی پوکو

پوکو F5 پرو بهترین گوشی این زیرمجموعه شیائومی به‌شمار می‌آید.

نیما جلالی
نوشته شده توسط نیما جلالی | ۶ آذر ۱۴۰۲ | ۲۲:۰۰

پوکو برندیست که بیشتر در رده گوشی‌‌های اقتصادی فعالیت می‌کند و کم‌تر محصول گران‌قیمتی را در سبد محصولات آن می‌توان پیدا کرد. بااین‌حال پوکو F5 پرو جدیدترین پرچمدار این کمپانیست که در واقع یک قاتل پرچمدار محسوب می‌‌شود. این گوشی با چیپست قدرتمند اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱، نمایشگر امولد ۱۲۰ هرتزی با رزولوشن +WQHD و باتری پرظرفیت ۵۱۶۰ میلی‌‌آمپرساعتی یکی از مدعیان اصلی بازار موبایل ایران با قیمت حدود ۲۰ میلیون تومان است که کاربران زیادی حین خرید گوشی در این بازه قیمتی با آن مواجهند. جدیدترین پرچمدار پوکو حالا به دفتر دیجیاتو آمده و قصد داریم در این مطلب بررسی تخصصی آن را با شما به‌اشتراک بگذاریم.

پوکو چند ماه پیش از جدیدترین نسل گوشی‌های رده‌‌بالایش یعنی خانواده پوکو F5 رونمایی کرد. این خانواده دو عضو دارد: پوکو F5 که دستگاهی قدرتمند با مشخصاتی وسوسه‌کننده است و پوکو F5 پرو که نسخه تکامل‌یافته برادر کوچک‌ترش قلمداد می‌‌شود. پیش‌تر در دیجیاتو بررسی پوکو F5 را خواندید و اکنون نوبت به پوکو F5 پرو رسیده که زیر ذره‌بین ما قرار گیرد. قیمت این گوشی در اوایل ورود به بازار تا بیش از ۳۰ میلیون تومان بالا رفت، اما اکنون روند نزولی قیمت پوکو F5 پرو خرید آن را با بودجه ۲۰ میلیون تومانی هم ممکن کرده است. بنابراین با یکی از محصولات ارزشمند این روزهای زیرمجموعه شیائومی در بازار کشورمان سروکار داریم. در ادامه مطلب بررسی پوکو F5 پرو با دیجیاتو همراه باشید.

بررسی ویدیویی پوکو F5 پرو

تماشای ویدیو از یوتوب

تماشای ویدیو از آپارات

مشخصات فنی پوکو F5 پرو

نام گوشیشیائومی پوکو F5 پرو
نمایشگر۶.۶۷ اینچی امولد با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پیکسلی، نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی و قابلیت نمایش ۶۸ میلیارد رنگ
چیپستاسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱
حافظه رم۸ یا ۱۲ گیگابایت
حافظه داخلی۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت
سیستم‌عاملاندروید ۱۳ با پوسته MIUI 14 For POCO
دوربین اصلیسه‌گانه شامل دوربین عریض ۶۴ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال، فوق‌عریض ۸ مگاپیکسلی و ماکروی ۲ مگاپیکسلی
دوربین سلفی۱۶ مگاپیکسلی
باتری۵۱۶۰ میلی‌آمپرساعتی
فناوری شارژسیمی ۶۷ وات / بی‌سیم ۳۰ وات
وزن۲۰۴ گرم
بدنهقاب پشتی شیشه‌‌ای و فریم پلاستیکی / محافظ گوریلا گلس ۵ روی نمایشگر / استاندارد IP53 برای مقاومت در برابر نفوذ گردوغبار پاشش قطرات آب
قابلیت‌های جانبیمجهز به اسپیکر استریو، حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر و پشتیبانی از شبکه 5G
قیمتمدل ۱۲/۵۱۲ گیگابایتی حدود ۲۰ میلیون تومان

گوشی‌های خانواده پوکو F5 را فروشگاه اینترنتی ۱۹کالا برای بررسی در اختیار دیجیاتو قرار داده است. ۱۹کالا یکی از شناخته‌شده‌‌ترین فروشگاه‌‌های انواع گوشی هوشمند و اکسسوری‌های مختلف محسوب می‌شود که با مراجعه به سایت این مجموعه، می‌‌‌توانید از آن بازدید کنید.

طراحی و کیفیت ساخت

بررسی پوکو F5 پرو

پوکو F5 پرو ظاهری متفاوت نسبت به برادر کوچک‌ترش دارد و به‌‌سادگی می‌توانید این دو را از یکدیگر تشخیص دهید. پرچمدار جدید پوکو در دو رنگ مشکی و سفید به‌دست کاربران می‌‌‌رسد. زبان طراحی این گوشی مشابه آن‌چه که در پوکو F5 دیدیم نیست؛ زیرا قاب پشتی آن از جزئیات کاملاً متفاوتی بهره می‌‌برد. ماژول دوربین این گوشی شکل مستطیلی دارد و شامل سه دوربین، فلش LED سه‌گانه و نوشته «OIS CAM» با اشاره به برخورداری دوربین این گوشی از لرزشگیر اپتیکال است. لبه‌‌های فلزی ماژول دوربین حالت تیز دارد و اندازه آن چندان کوچک هم نیست. بنابراین احتمال قرار گرفتن انگشت روی آن حین تماشای فیلم یا بازی کردن وجود دارد. چیز دیگری جز لوگوی پوکو و علامت 5G روی این بخش به‌چشم نمی‌خورد.

کناره‌های قاب پشتی پوکو F5 پرو تکسچر خاصی دارند که جلوه جذابی را به دستگاه بخشیده‌اند. رنگ‌‌‌‌بندی این تکسچرها با وسط قاب پشتی متفاوت بوده و حالت متخلخل را در این قسمت ایجاد کرده که سبب متمایز شدن ظاهر این گوشی نسبت به سایر رقبای این رده قیمتی می‌‌شود. در حالی که پوکو F5 از قاب پشتی تقریباً تخت بهره می‌‌برد، پوکو F5 پرو با قاب پشتی دارای لبه‌های خمیده پا به‌عرصه رقابت گذاشته است. در دست گرفتن این گوشی حس را به‌کاربر القاء می‌‌کند؛ اما باید مراقب لیز خوردن آن از دستانتان و احتمال جذب رد چربی و اثر انگشت روی آن باشید. جذب لک اثر انگشت روی رنگ مشکی این گوشی بیشتر به‌‌چشم می‌خورد. توصیه می‌‌‌کنیم برای حل مشکل مذکور از قاب ژله‌ای موجود در جعبه محصول استفاده کنید.

فریم پلاستیکی پوکو F5 پرو شامل دکمه پاور، کلیدهای ولوم، بلندگوهای استریو، پورت USB-C، میکروفون‌ها، فرستنده مادون قرمز و اسلات سیم‌کارت آن می‌‌شود. این جزئیات را در پوکو F5 هم دیده بودیم؛ با این تفاوت که دیگر خبری از جک هدفون در این گوشی نیست. بلندگوهای به‌‌کار رفته در پوکو F5 پرو از نوع استریوی دو کاناله هستند. این بلندگوها توانایی پخش موسیقی و صداهای مختلف با کیفیت مناسب و بیس قابل‌قبول را دارند؛ اما حجم و بلندی صدای تولید شده از این بلندگوها نسبت به آن‌‌چه که در پوکو F5 دیده بودیم کم‌‌تر است. شاید این تفاوت خیلی به‌‌‌چشم نیاید اما انتظاراتمان در این بخش بیشتر از این‌ها بود.

بررسی پوکو F5 پرو

روی قاب جلویی پوکو F5 پرو از نمایشگری ۶.۶۷ اینچی استفاده شده که تقریباً ۸۷.۵ درصد از فضای قاب جلویی را در بر گرفته است. پوکو حفره‌‌ای را بالای این نمایشگر قرار داده تا وظیفه میزبانی از دوربین سلفی دستگاه را برعهده داشته باشد. حسگر اثر انگشت پرچمدار جدید پوکو نیز زیر نمایشگرش جا خوش کرده است. بررسی‌های دیجیاتو نشان می‌‌‌دهند که این حسگر توانایی قفل‌‌گشایی گوشی به‌صورت ایمن و سرعت بالا را دارد. اگر هم علاقه‌ای به استفاده از این ویژگی بیومتریک برای قفل‌‌گشایی گوشی خود ندارید، می‌‌توانید سراغ استفاده از قابلیت تشخیص چهره بروید که البته امنیت کم‌‌تری دارد.

پوکو F5 پرو کیفیت ساخت مناسبی دارد اما انتظار داشتیم که فریم آن دوباره جنس پلاستیکی نداشته باشد. چینی‌ها برای جلوگیری از ایجاد خط‌‌و‌خش و آسیب روی نمایشگر این گوشی از گوریلا گلس ۵ بهره گرفته‌اند. قاب پشتی برادر بزرگ‌تر پوکو F5 نیز جنس شیشه‌‌ای دارد که حس استفاده از آن نسبت به قاب‌های پلاستیکی پریمیوم‌تر است. اف ۵ پرو از استاندارد IP53 بهره‌مند شده تا در برابر نفوذ گردوخاک و پاشش قطرات آب مقاوم باشد، اما این کافی نیست؛ زیرا بیشتر گوشی‌ها در این رده قیمتی از استاندارد IP68 برخوردارند. بنابراین به‌‌‌‌نظر می‌رسد که زمان تغییر استراتژی پوکو و افزودن این ویژگی به گوشی‌‌‌هایش فرا رسیده است.

نمایشگر

بررسی پوکو F5 پرو

پوکو F5 پرو با نمایشگر ۶.۶۷ اینچی امولد با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پیکسل و قابلیت نمایش ۶۸ میلیارد رنگ از کاربرانش میزبانی می‌‌‌کند. پنل این نمایشگر بهترین نمونه به‌‌کار رفته بین تمام گوشی‌‌های پوکو محسوب می‌‌شود. پخش فیلم، بازی کردن، وب‌گردی و انجام هر کار دیگری با پوکو F5 Pro به‌لطف این نمایشگر باکیفیت کاملاً لذت‌بخش است. رزولوشن بالای این نمایشگر نیز منجر به نمایش تصاویر به‌صورت کاملاً شارپ و واضح می‌شود. به‌لطف پوشش ۱۰۰ درصدی گستره رنگی DCI-P3 و دقت رنگی بالا، محتوای پخش شده روی نمایشگر زنده و جذاب به‌نظر می‌رسد.

به‌‌‌گفته پوکو حداکثر روشنایی نمایشگر پرچمدار این شرکت تا سقف ۱۴۰۰ نیت بالا می‌‌رود. این یعنی برای استفاده از پوکو F5 پرو زیر تابش مستقیم خورشید نیز مشکلی نخواهید داشت. پشتیبانی از پخش ویدیو‌های +HDR10 و دالبی‌ویژن یکی دیگر از مشخصات نمایشگر نماینده پریمیوم پوکو است.

بررسی پوکو F5 پرو
پوکو F5 و پوکو F5 پرو

نمایشگر پوکو F5 پرو در کنار کیفیت رضایت‌بخش، سرعت بسیار بالایی هم دارد و همین ویژگی آن را به‌انتخابی مناسب برای گیمرها بدل می‌کند. ترکیب نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی با نرخ نمونه‌برداری لمسی ۴۸۰ هرتزی تجربه‌ای پرسرعت با تأخیر بسیار کم را در اختیار کاربر قرار می‌‌دهد. پوکو F5 پرو در این حالت پاسخ‌‌دهی بسیار سریعی دارد و برای انجام بازی‌هایی با سرعت عمل بالا عملکرد جذابی را به‌نمایش می‌‌گذارد. پوکو امکان تنظیم خودکار نرخ رفرش را هم در اختیار کاربران قرار داده که در این حالت تنظیمات نرخ رفرش براساس استفاده کاربر روی حالت‌های ۳۰، ۶۰ و ۱۲۰ هرتز قرار می‌گیرد. در کل نمایشگر پوکو اف ۵ پرو یکی از بهترین‌‌ها در بازه قیمتی حدود ۲۰ میلیون تومان است.

نرم‌افزار و رابط کاربری

بررسی پوکو F5 پرو

پوکو در گوشی‌های رده‌‌بالایش به‌‌طور پیش‌فرض از رابط کاربری MIUI 14 For Poco بهره گرفته که آخرین نسخه رسمی از رابط کاربری MIUI قلمداد می‌شود تا در نهایت HyperOS جای آن را بگیرد. پوسته MIUI For Poco تفاوت‌هایی با نسخه استاندارد MIUI دارد و شاهد سبک‌سازی در آن هستیم، اما قابلیت‌‌‌های کاربردی این پوسته همچنان در آن حفظ شده‌اند. پوکو F5 پرو در کنار بهره‌مندی از MIUI 14، به اندروید ۱۳ نیز مجهز شده است. هرچند به‌نظر می‌رسد که تنها ۲ سال به‌روزرسانی اساسی اندروید برای پوکو F5 پرو از راه می‌رسد. این در حالیست که رقبای این گوشی از برند سامسونگ مانند گلکسی S23 FE از پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی‌تری برخوردارند و حدود ۲ سال بیشتر این به‌روزرسانی مهم را دریافت خواهند کرد. بنابراین به‌نظر می‌رسد که این زیرمجموعه شیائومی باید هرچه زودتر سیاست‌هایش را تغییر داده و تمرکز بیشتری روی پشتیبانی از محصولاتش داشته باشد.

تجربه استفاده از MIUI 14 For Poco روی پوکو F5 پرو به‌نوع خود جذاب و جالب‌‌توجه بود. این نسل از MIUI قابلیت‌های ویژه‌ای را برای سفارشی‌‌سازی به‌ارمغان می‌آورد. این شخصی‌سازی‌ها به‌شما اجازه می‌دهند که ظاهر گوشی را دقیقاً همان‌طور که می‌خواهید تغییر دهید. تم استور شیائومی یکی از کامل‌ترین‌ها در نوع خود است که به‌لطف آن، مجموعه‌ای گسترده و پر تعداد از تم‌ها با سبک‌و‌سیاق مختلف را در دسترستان قرار می‌دهد. این تم استور شامل موارد دیگری از جمله انواع تصاویر زمینه ثابت یا متحرک، فونت‌های پرطرفدار، صفحات قفل شخصی‌سازی شده و حتی رینگتون‌های مختلف نیز می‌شود.

در MIUI 14 For Poco امکانات جدیدتری هم افزوده شده‌اند تا با یکی از غنی‌ترین پوسته‌های اختصاصی در اندروید سروکار داشته باشیم. یکی از کاربردی‌ترین امکانات جدید در MIUI، پنجره‌های شناور هستند. این قابلیت از طریق نوعی اسلایدر روی یکی از لبه‌های کناری نمایشگر قرار می‌گیرد و با سوایپ آن به‌سمت داخل، دسترسی فوری به تمام اپ‌های موجود روی گوشی فراهم می‌گردد. حضور اسلایدرهای مخصوص Video Toolbox و Game Turbo هم تنظیمات اختصاصی را برای تماشای ویدیو و بازی کردن به‌ارمغان می‌آورند تا تجربه‌ای حرفه در استفاده از دستگاه داشته باشید. ویجت‌های جدیدتر و سازگاری بیشتر با تم رنگی Material You از سایر ویژگی‌های جدید MIUI 14 در Poco F5 Pro هستند.

شیائومی در نسل جدید MIUI روی عملکرد و مالتی‌تسکینگ تمرکز خاصی داشته است. به‌گفته این شرکت، پوسته MIUI 14 تقریباً ۶۰ درصد روان‌تر از قبل شده تا تجربه کاربری پرسرعت‌تری را ارائه دهد. این موضوع روی پوکو F5 پرو نیز به‌وضوح مشاهده می‌شود. بنابراین هیچ خبری از لگ و کندی روی آن نیست.

عملکرد سخت‌‌افزاری

بررسی پوکو F5 پرو

پوکو به‌رسم همیشه از چیپستی مطمئن برای قدر‌ت‌بخشی به بهترین گوشی‌هایش در نظر گرفته است. این بار نیز در پوکو F5 پرو شاهد تعبیه چیپست پرچمداران سال گذشته، یعنی اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ هستیم. پیش‌‌‌تر شیائومی از این چیپ در شیائومی 12T پرو (بررسی دیجیاتو) بهره گرفته بود. حال چیپست ۴ نانومتری قدرتمند کوالکام تبدیل به قلب تپنده پرچمدار پوکو شده تا حتی در سخت‌‌ترین شرایط بتوانید به قدرت آن اتکا کنید. پردازنده هشت هسته‌‌‌‌ای شامل هسته‌‌های Cortex-A710 و Cortex-A510 در کنار هسته قدرتمند Cortex-X2 با حداکثر فرکانس کاری ۳.۰ گیگاهرتزی قدرت پردازشی بالایی را برای این گوشی به‌‌ارمغان می‌آورد. پردازشگر Adreno 730 نیز وظیفه اجرای بازی‌ها و کارهای گرافیکی را برعهده دارد. ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم LPDDR5 در کنار ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی UFS 3.1 نیز این ترکیب را کامل کرده‌اند.

نوبت به بررسی عملکرد سخت‌‌‌افزاری پوکو‌‌ F5 پرو در بنچمارک‌های معتبر، یعنی انتوتو، گیک‌‌‌بنچ، پی‌سی‌‌مارک و تری‌دی‌‌مارک می‌رسد.

بررسی پوکو F5 پرو

پرچمدار گوشی‌های پوکو به‌‌لطف ترکیب سخت‌‌افزاری، عملکردی در تراز پرچمداران دارد. نتایج تست‌های انجام شده توسط دیجیاتو نیز این موضوع را تأیید می‌‌‌کنند. پوکو اف ۵ پرو توانست قدرتمندتر از تمام گوشی‌های هم‌‌‌‌رده‌‌‌اش ظاهر شود. تنها دستگاهی که قدرت پردازشی بهتری نسبت به این گوشی دارد، شیائومی 13T پرو است که البته برای خرید آن باید ۴ میلیون تومان هزینه بیشتری را بپردازید. در جدول زیر نگاهی به امتیازات بنچمارک کسب شده توسط Poco F5 Pro و سایر رقبای هم‌قیمت آن داریم:

نام گوشیAntutu V10GeekBench 6 Single-CoreGeekBench 6 Multi-CorePCMark Work 3.03DMark WL Unlimited3DMark WLE Unlimited
پوکو F5 پرو1341663131641161430783002077
گلکسی S23 FE1169530160639311375787052194
شیائومی 13T889311112138051332363661671
شیائومی 13T پرو15220201292409114604143033316

با وجود این‌‌‌که پوکو F5 پرو قدرت پردازشی بسیار بالایی دارد، اما قرار نیست بی‌نقص باشد. چیپست اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ بهینه‌تر از نسخه استانداردش عمل می‌کند اما همچنان مشکلات داغی آن را با خود یدک می‌‌کشد. بنابراین اگر زیاد با گوشی خود بازی می‌کنید یا کارهایی مانند ادیت تصویر و تدوین ویدیو انجام می‌دهید، احتمال رسیدن گوشی به مرحله Overheat وجود دارد. البته به‌نظر می‌رسد که حتی پس از بروز این مشکل خبری از افت عملکرد نخواهد بود؛ زیرا پوکو F5 پرو در تست پایداری 3DMark با هیچ‌گونه افت عملکردی مواجه نشد.

در این بررسی دیجیاتو تصمیم گرفتیم که سه بازی مطرح روز یعنی کال‌آو‌دوتی موبایل، آسفالت ۹ لجندز و یکی از سنگین‌ترین بازی‌ها یعنی گنشین ایمپکت را روی پوکو F5 پرو اجرا کنیم. نتیجه امر همانی بود که انتظار داشتیم. این گوشی به‌راحتی از پس اجرای دو بازی اول بر می‌آید و کوچک‌ترین چالشی حین انجام این پروسه در بالاترین تنظیمات گرافیکی هم ندارند. در گنشین ایمپکت اما اوضاع کمی فرق می‌کند. پوکو F5 پرو این بازی را همچنان روان و تقریباً بدون مشکل اجرا می‌کند؛ اما برخلاف پوکو F5 خیلی زود داغ می‌شود. این موضوع تا حدی می‌تواند کاربر را اذیت کند، اما در کل عملکرد دستگاه در اجرای بازی‌ها کاملاً رضایت‌بخش است.

دوربین

بررسی پوکو F5 پرو

پوکو F5 پرو از همان مجموعه دوربین‌های به‌کار رفته در برادر کوچک‌ترش بهره می‌برد. این دوربین‌ها در رده قیمتی پوکو F5 که حدود ۵ میلیون تومان کم‌تر است، نتایج چندان جالبی نداشت. بنابراین دوربین‌های پوکو F5 پرو نیز در برابر رقبایی چون شیائومی 13T و گلکسی S23 FE (بررسی دیجیاتو) حرفی برای گفتن نخواهد داشت. در هر صورت ادامه بررسی را به مرور نمونه تصاویر ثبت شده با دوربین‌های پوکو F5 پرو اختصاص می‌دهیم، اما پیش‌از آن نگاهی به مشخصات این دوربین‌ها بیندازید:

  • دوربین عریض ۶۴ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال و اندازه سنسور ۰.۵ اینچی / اندازه پیکسل‌های ۰.۷ میکرومتری / ضریب اف ۱.۸
  • دوربین فوق‌عریض ۸ مگاپیکسلی با اندازه سنسور ۰.۲۵ اینچی / اندازه پیکسل‌های ۱.۱۲ میکرومتری / ضریب اف ۲.۲ / زاویه دید ۱۲۰ درجه‌ای
  • دوربین ماکروی ۲ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۴
  • دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۵
  • قابلیت فیلم‌برداری 8K با نرخ ٢۴ فریم بر ثانیه / 4K با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه

سیستم دوربین تعبیه شده در پوکو F5 پرو قابلیت خاصی جز لرزشگیر اپتیکال ندارد. دوربین عریض این گوشی حداقل روی کاغذ قابل‌قبول است، اما دوربین فوق‌عریض و سلفی آن چندان جذاب به‌نظر نمی‌رسند. دوربین ماکروی دستگاه نیز عملاً کاربردی ندارد و در این بررسی به آن نمی‌پردازیم. درنهایت نوبت به نمونه تصاویر این دوربین‌ها می‌رسد.

دوربین عریض ۶۴ مگاپیکسلی پوکو F5 پرو از سنسوری ۰.۵ اینچی به‌نام آمنی‌‌‌ویژن OV64B40 استفاده می‌کند. اگر در نور روز و شرایط نوری مناسب عکاسی کنید، این دوربین دستتان را در حنا نخواهد گذشت. عکس‌های گرفته شده با دوربین اصلی پوکو F5 پرو در شرایط مطلوب می‌توانند رضایت کاربران را از جهات مختلف مانند شارپنس، دقت رنگ، کنتراست، شفافیت و جزئیات جلب نمایند. گستره دینامیکی این تصاویر نیز متعادل بوده و به‌هم‌ریختگی نوری در آن‌ها مشاهده نمی‌شود.

در شب اوضاع کمی فرق می‌‌کند. برای عکاسی با پوکو F5 پرو در شب و شرایط نوری نه‌چندان مناسب پیشنهاد می‌‌کنیم که حالت شب (Night Mode) آن را روشن کنید. در این حالت زمان ثبت عکس‌ها کمی بیشتر می‌شود تا در عوض با پردازش تصویر بهتر، خروجی شارپ‌تر و واضح‌تری به‌‌دستتان برسد. این حالت روی پوکو F5 چندان خوب عمل نمی‌‌کرد، اما در برادر بزرگ‌ترش نتیجه‌بخش است. بنابراین اگر حین عکاسی در شب‌‌‌هنگام منبع نور مناسبی در تصویر حضور داشته باشد، با به‌کارگیری حالت شب می‌‌توانید عکس‌های خوبی بگیرید. در مقابل اگر قصد عکاسی با پوکو F5 پرو در محیط‌های تاریک را داشته باشید احتمالاً با مشکلاتی اعم از اعوجاج تصاویر و از دست رفتن جزئیات مواجه شوید.

نوبت به دوربین فوق‌عریض ۸ مگاپیکسلی Poco F5 Pro می‌رسد. این دوربین تفاوتی با نمونه مورد استفاده در گوشی‌‌‌های ارزان‌‌قیمت‌تر پوکو ندارد و بهتر بود که چینی‌‌ها حسگر پیشرفته‌تری را در این بخش به‌کار بگیرند. ذر کل اگر بخواهید عکسی با زاویه دید فوق‌عریض بگیرید، باید شرایط نوری بسیار خوبی را برای این دوربین فراهم کنید. در غیر این‌صورت با عکاسی در شرایط نوری نامناسب احتمالاً خروجی‌های این دوربین باب میلتان نخواهد بود. کمبود جزئیات و کشیدگی تصویر در گوشه‌های عکس نیز به‌وضوح مشاهده می‌شود.

دوربین سلفی پوکو F5 پرو نیز در حفره بالای نمایشگر آن جا خوش کرده و رزولوشن ۱۶ مگاپیکسلی دارد. این دوربین نیز کارتان را در گرفتن عکس‌های سلفی تکی و گروهی راه می‌اندازد، اما کیفیت آن از سایر رقبا کم‌تر بوده و جزئیاتی مانند بافت صورت و لباس را به‌خصوص در شب، چندان دقیق ثبت نمی‌کند. در کل مجموعه دوربین‌‌های پوکو F5 پرو قابل‌قبول هستند؛ اما اگر کیفیت دوربین برایتان در اولویت است، گوشی‌‌های دیگر این رده قیمتی مانند شیائومی 13T (بررسی دیجیاتو) یا گلکسی S23 FE در این بخش یک سروگردن بالاتر هستند. 

باتری و شارژ

بررسی پوکو F5 پرو

پوکو F5 پرو برای تأمین انرژی خود به باتری ۵١۶۰ میلی‌آمپرساعتی متکیست. این باتری ظرفیت بیشتری نسبت به نمونه به‌‌کار رفته در پوکو F5 دارد، اما درنهایت شارژدهی آن روی پوکو F5 پرو چگونه خواهد بود؟ تست باتری PCMark از دوام تقریباً ١١ ساعته پوکو F5 پرو خبر می‌دهد. این در حالیست که پوکو F5 با وجود ظرفیت باتری کم‌تر در همین تست حدود ١۴ ساعت دوام می‌آورد. بنابراین می‌توان گفت که پوکو F5 پرو با وجود بهره‌مندی از باتری پرظرفیت، شارژدهی خوبی دارد اما نه در حد انتظارات. اگر کارکرد روزمره‌تان در حد وب‌گردی، تماشای فیلم، عکاسی و بازی کردن باشد می‌توانید حدود ١ روز این گوشی را بدون نیاز به شارژ مجدد همراه خود داشته باشید.

پوکو F5 پرو از فناوری شارژ سریع ۶٧ واتی پشتیبانی می‌کند. خوشبختانه چینی‌ها شارژری با همین توان را در جعبه دستگاه قرار داده‌اند و دیگر نیازی به پرداخت هزینه جداگانه بابت شارژر نخواهید داشت. براساس تست‌های دیجیاتو، شارژ کامل دستگاه به حدود ۵۰ دقیقه زمان لازم دارد که رقم جذابیست. به‌لطف پشتیبانی از قابلیت شارژ بی‌سیم نیز می‌توانید پوکو F5 پرو را با توان ٣۰ وات شارژ کنید.

جمع‌بندی بررسی پوکو F5 پرو

بررسی پوکو F5 پرو
پوکو F5 پرو (بالا) و پوکو F5 (پایین)

پوکو F5 پرو قرار نیست برای همه کاربران انتخاب خوبی باشد، بلکه قشر خاصی از خریداران می‌توانند به تهیه این گوشی فکر کنند. اگر بهره‌مندی از عملکرد سخت‌افزاری قدرتمند، نمایشگر باکیفیت، قابلیت شارژ سریع سیمی و بی‌سیم و شارژدهی باتری خوب را برای خرید گوشی بعدی‌تان در اولویت قرار داده‌اید، می‌توانید به خرید پوکو F5 پرو هم فکر کنید.

در غیر این‌صورت اگر به‌دنبال مواردی چون دوربین‌های پیشرفته، برخورداری از حداقل استاندارد IP67 و پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی‌مدت در گوشی جدیدتان هستید، بهتر است در انتخاب این گوشی تجدید نظر کنید. پوکو F5 پرو مدل ١٢/۵١٢ گیگابایتی با قیمت حدود ٢۰ میلیون تومان قابل خریداریست.

نیما جلالی
نویسنده و مجری بخش سخت‌افزار و بررسی

نیما از همون اول می‌دونست چی می‌خواد و مستقیم وارد حوزه مورد علاقش، یعنی تولید محتوای حوزه فناوری شد. عشقش بررسی و به‌چالش کشیدنه و دوست داره با گجتای روز سروکار داشته باشه. الانم مشغول تحصیل توی رشته مهندسی کامپیوتره.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی