ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

نسخه بتای پایگاه اطلاعات علمی ایران به نام «گنج» آغاز به کار کرد

پایگاه اطلاعات علمی ایران با نام «گنج» در راستای نهادینه سازی خدمات مدیریت اطلاعات علم و فناوری، در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) آغاز به کار کرد. این پایگاه، فراداده بیش از 85 ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی | ۱ دی ۱۳۹۵ | ۱۷:۲۰

پایگاه اطلاعات علمی ایران با نام «گنج» در راستای نهادینه سازی خدمات مدیریت اطلاعات علم و فناوری، در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) آغاز به کار کرد. این پایگاه، فراداده بیش از 85 هزار پایان نامه و رساله را در خود جای داده و دسترسی به متن کامل بیش از 11 هزار نمونه را در اختیار مراجع دانشگاهی و کاربران قرار می دهد.

گفتنیست پایگاه «گنج» در راستای اجرای آیین نامه ابلاغی از سوی وزارت علوم تحت عنوان «ثبت و اشاعه پیشنهادها، پایان نامه ها و رساله های تحصیلات تکمیلی و صیانت از حقوق پدیدآوران در آنها» افتتاح شده. مراسم رونمایی از این پایگاه با حضور «محمد روشن» معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم برگزار گردید.

ganj-1

«میترا شمسی» مدیر دفتر تحقیق و توسعه ایرانداک با معرفی «گنج» گفت هدف اصلی از ایجاد این مجموعه، تهیه پایگاه داده ای جامع از پروپوزال ها، پایان نامه ها و رساله ها با توجه به تغییر سلیقه کاربران، و ایجاد مدل داده ای یکپارچه برای همه سامانه های ایرانداک بوده است.

گفتنیست پیشینه خدمات ایرانداک به دهه 40 شمسی باز می گردد، اما از سال 1370 فعالیت های آن بر بستر شبکه و اینترنت و با تکیه بر فناوری اطلاعات، توسعه یافت. برای دستیابی به نسخه آزمایشی (بتا) پایگاه اطلاعات علمی ایران «گنج» می توانید از این لینک استفاده نمایید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • محمد امینی
    محمد امینی | ۲ دی ۱۳۹۵

    نقطه ضعف بزرگش اینه که متن مقاله رو جست و جو نمیکنه. میتونستن متن مقاله رو هم در نظر بگیرن (ایندکس کنن) منتهی در نمایش صرفا چکیده رو نشون بدن.
    نقطه ضعف بعدیش کیفیت جست جو هست که با توجه به سیستم های جست جوی امروزی (مثل الاستیکس یا solr) میتونستن خیلی بهتر پیادش کنن. به عنوای مثال وقتی عبارت "شبکه های عصبی" رو جست جو کنین "های" رو به عنوان یه کلید واژه مستقل در نظر میگیره!
    وب سایتشون هم رسپانسیو نیست که به نظرم با توجه به اینکه تازه طراحیش کردن میتونستن رسپانسیوش کنن.

مطالب پیشنهادی