ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تیک‌تاک در آمریکا
نرم افزار و اپلیکیشن

آمریکا با لایحه‌ای جدید بایت‌دنس را برای فروش تیک‌تاک تحت فشار قرار می‌دهد

این لایحه از توزیع تیک‌تاک در فروشگاه‌های اپلیکیشن جلوگیری خواهد کرد، مگر آنکه این اپلیکیشن از شرکت چینی بایت‌دنس جدا شود.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۰

گروهی از قانون‌گذاران آمریکایی از طریق لایحه جدیدی می‌خواهند بایت‌دنس را به فروش تیک‌تاک مجبور کنند؛ درغیر این صورت، از توزیع این اپلیکیشن در اپ استورها جلوگیری به‌عمل خواهد آمد. این لایحه که تاکنون 19 قانون‌‌گذار آن را امضا کرده‌اند، توزیع اپلیکیشن‌های تحت کنترل شرکت بایت‌دنس از جمله تیک‌تاک را غیرقانونی می‌کند، مگر اینکه آن‌ها روابط خود را با غول فناوری چینی پایان دهند. آمریکا سال‌هاست در پی مسدودسازی این اپلیکیشن یا فروش آن به شرکت‌های غربی است.

براساس گزارش ورج، لایحه جدیدی که از سوی گروهی از قانون‌گذاران هر دو حزب در مجلس ارائه شده است، رویکرد متفاوتی را ارائه می‌کند. این لایحه به بایت‌دنس یک فرصت شش‌ماهه می‌دهد تا تیک‌تاک را قبل از اجرایی‌شدن ممنوعیت‌های توزیع در فروشگاه‌های اپلیکیشن به‌فروش برساند.

تیک‌تاک نیز در بیانیه‌ای در این باره گفته است:

«این لایحه به‌معنای ممنوعیت کامل تیک‌تاک است، مهم نیست که مؤلفان آن چقدر سعی کنند این مسئله را پنهان کنند. این قانون حقوق متمم اول 170 میلیون آمریکایی را پایمال می‌کند و 5 میلیون کسب‌وکار کوچک را از بستری که برای رشد و ایجاد شغل به آن وابسته‌اند، محروم خواهد کرد.»

لایحه مجلس آمریکا برای جدایی تیک‌تاک از بایت‌دنس

پیش از این لایحه نیز سیاست‌گذاران آمریکایی سعی کرده بودند تیک‌تاک را از مالک چینی خود جدا کنند. «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا در سال 2020 تلاش کرد تیک‌تاک به فروش برسد، اما درنهایت ناموفق بود. دولت «جو بایدن» نیز این شرکت را برای واگذاری تحت فشار قرار داده است.

مدیرعامل تیک‌تاک معتقد است که حتی اگر این اپلیکیشن از بایت‌دنس جدا شود، به‌طور کامل نگرانی مقامات درمورد داده‌های کاربران ایالات‌متحده برطرف نمی‌شود. این شرکت سال‌ها تلاش کرده است تا نگرانی‌های امنیت ملی را با طرحی به نام «پروژه تگزاس» برطرف کند. براساس این طرح که در نتیجه سال‌ها مذاکره با کمیته سرمایه‌گذاری خارجی در ایالات‌متحده (CFIUS) حاصل شده، داده‌های کاربران آمریکایی در سرورهای مستقر در ایالات‌متحده نگه داشته می‌شود و مقامات دولتی می‌توانند بر کد منبع تیک‌تاک نظارت کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Rico
    Rico | ۱۹ اسفند ۱۴۰۲

    واقعاً جالبه، واسه کشور های دیگه نسخه آزادی بیان و دموکراسی میپیچن ولی این وضعیت خودشونه.

مطالب پیشنهادی