تلفن هوشمند HTC One M8 به زودی یک ساله خواهد شد و این بدان معناست که کمی دیگر شاهد ارائه ی یک پرچمدار جانشین برای آن از جانب کمپانی تولید کننده ی تایوانیش خواهیم بود. در حالی که عده ی بسیاری انتظار داشتند محصول مورد بحث نام M9 را یدک بکشد در بین شایعاتی که پیش تر منتشر شد آمده بود که HTC اینبار در نامگذاری برترین پرچمدار آتی خود تجدید نظر کرده است.
گفته می شود جانشین M8 فعلا با اسم رمز HTC Hima شناخته می شود و به چیپست ۶۴ بیتی اسنپدراگون ۸۱۰، ۳ گیگابایت حافظه ی رم، دوربین اصلی ۲۰.۷ مگاپیکسلی و باتری ۲۸۴۰ میلی آمپر ساعتی مجهز شده است.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
از سوی دیگر امروز @upleaks خبر داده این تلفن هوشمند جدید در همان ابتدای عرضه دارای سه رنگ، خاکستری، نقره ای و طلایی خواهد بود. این منبع همچنین تائید کرده که Hima نمایشگری ۵ اینچی با رزلوشن ۱۰۸۰P دارد و کلیه ی شایعات پیشین که در آنها گفته شده بود موبایل مذکور نمایشگر ۵.۲ یا ۵.۵ اینچی خواهد داشت را اشتباه خوانده است.
احتمال دارد HTC تلفن هوشمند Hima را در ماه مارس ۲۰۱۵ معرفی و عرضه نماید و البته برخی از منابع بر این باور هستند که این موبایل دارای یک نسخه ی تحت پلتفرم ویندوز فون و همینطور نسخه ی دیگری با عنوان Hima Ultar (که نمایشگری بزرگتری دارد) نیز خواهد بود.
اطلاعات ارائه شده از جانب @upleaks را نمی توان در حال حاضر رد و یا تائید کرد و فقط گذشت زمان است که صحت آنها را مشخص می نماید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
به به دوربین 20 مگاپیکسلی، عالیه.
اگه اینجور باشه hTC با این گوشی خیلی حرفا برا گفتن خواهد داشت، خدا کنه باتریش هم مثل گوشی های سونی خوب عمل بکنه. :)
من M8 دارم هنوز ازش راضی ام وای به حال هیما که بخواد بیاد
چه غولی بشه :D
اچ تی سی از همون اول به طرفدارهای وینفون احترام میذاشت.یادمه وقتی 8x اومد دوسداشتم بگیرم اما نگرفتم .هنوزم طراحی 8x را دوست دارم.
البته اسم رمزش hima هست مثل نکسوس۶ که نهنگ بود.فک کنم رو همین وان بمونه.البته بخاطر تغییر سیاست ها احتمال هم داره.
بدنه آلمینیوم با این سه رنگ محشره.واقعا طراحی رده بالاهای اچ تی سی تحسین برانگیزه.
شایعه پراکنی
اخیش بلاخره همه تبلغات روی سایت دیجیاتو رو بلوک کردم
مخصوصا اون ارم ایرانسل دزد رو تاج سایت بود
چقدر بهتر شد
چه قدر سیستم اسم گذاری قبلن htc رو دوست داشتم ، روی موبایل ها اسم می زاست نه شماره مثل legend , hero , incredible s , flyer , sensation و ... اما الان همش شده desire و یه عدد جلوش با one یه پسوند جلوش , همه شرکتا اسم گذاریشون بده باید یه فکری بهتری بکنن ، اسم بیشتر تو یاد می مونه تا شماره
ایولا لذت بردم ، طراحی عالیه حاشیه بالا و پایین رو کم کنه با این سخت افزار یکی از غول های اندروید خواهد بود بدون شک
این اچ تی سی نمی خواد یه سیستم اسم گذاری منظم برا خودش بذاره؟
اگه برای وین فون بده نشون می ده که m8 موفقیت امیز بوده
این رو خودم هم میدونستم...