9 استارتاپی که از مرگ حتمی به موفقیتی عظیم دست یافتند
هر سال هزاران استارتاپ کوچک و بزرگ توسط افراد مختلف در سراسر جهان شکل می گیرد. برخی از آن ها چند ماه بیشتر دوام نمی آورند و در مدت زمانی اندک به مرز ورشکستگی می ...
هر سال هزاران استارتاپ کوچک و بزرگ توسط افراد مختلف در سراسر جهان شکل می گیرد. برخی از آن ها چند ماه بیشتر دوام نمی آورند و در مدت زمانی اندک به مرز ورشکستگی می رسند و برخی دیگر با قدرتی فراوان راه خود را به سوی صدر جدول باز می کنند.
شاید برخی از استارتاپ های دهه 70-80 میلادی اکنون به جایی رسیده باشند که تک تک ما آن ها را ستایش می کنیم اما داستان همیشه آنطور که ما فکر می کنیم پیش نمی رفته. مدیرعامل ها اخراج می شدند و شرکت به جایی می رسید که دیگر راهی جز اعلام ورشکستگی باقی نمی ماند اما حالا باید ببینید که با چه جلالی در حال فروش محصولات خود هستند و چه پول ها که پارو نمی کنند.
ایلان ماسک و استیو جابز دو نمونه از مدیرعامل های موفقی بوده اند که اگرچه روزگاری اوضاع چندان مساعدی نداشتند اما حالا شرکت های شان در مسیری گام نهاده که حداقل تا دهه ها نام شان به نیکی یاد می شود.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
ولي خودمونيما،به شخصه اگر در چنين موقعيت هايي قرار ميگرفتم،احتمالاً پا پس ميكشديم.
مطلب میخواد از امید داشتن و تلاش بیشتر برای موفقیت و ناامید نشدن موقع شکست بگه و با استناد به شکست مقطعی شرکتهای بزرگ اینو اثبات کرده که با درایت میشه بعد از زمین خوردن بلند شد ،،،جای تاسفه که بعضی ها ذوق مرگ شدن که تو یه خط نوشته مایکروسافت اپل رو نجات داد و یا بعضی ها که میخوان توجیه کنن که این مهم نیست و مایکروسافت عددی نیست ...اینکه از یک پلتفرم و محصولات یک شرکت ممکنه خوشتون بیاد عادیه ولی عجیبه مثل تیم های فوتبال طرفداری و کل کل و خرده گیری و توجیه و مباهات و....راه بندازیم.
سرمایه گزاری ۱۵۰ میلیونی مایکروسافت درسال ۱۹۹۷ و فرار از ورشکستگی ....اپل در سال ۲۰۱۵ به ارزش ۷۰۰ میلیارد دلار و مایکروسافت به ارزش ۳۵۰ میلیارد دلار...!
...